Рубрики
Начало » Представи се » Академия „Никола Тесла“ – школа по програмиране, подготовка за състезания, изследователска лаборатория

Академия „Никола Тесла“ – школа по програмиране, подготовка за състезания, изследователска лаборатория

Курсове по програмиране за начинаещи и напреднали, интензивно обучение по C++, роботи и алгоритми с опитни преподаватели в красива сграда в центъра на София

 

Академия "Никола Тесла" е на 2 мин. от Орлов мост

Академия „Никола Тесла“ се намира в къщата на видния български общественик Димитър Цоков, на 2 мин. от Орлов мост

 

В златните години на българското образование, някъде в края на Възраждането и малко след Освобождението, църквата и училището са били гордостта на всеки град, на всяко село.

Само си представете как децата са пристъпвали в светлите, просторни стаи със затаен дъх и благоговение… и как учителите са им давали нови хоризонти и крилата да стигнат до тях!

 

Тези същите деца един ден ще станат строителите на съвременна България, възпяти от Симеон Радев – не само начетени, но уверени, достойни, упорити, работливи и родолюбиви мечтатели.

 

Надникнете в Академия "Никола Тесла"

Надникнете в Академия „Никола Тесла“

 

Когато събереш на едно място непоправим сериен мечтател с гласа на здравия разум, често се раждат чудни идеи. Академия „Никола Тесла“ е рожба на едно такова неочаквано сътрудничество. Тук децата ще открият необятния свят на технологиите и удоволствието да бъдеш създател и дори изобретател. На родителите Академията предлага верен съюзник в усилията да дадем на децата си здрави основи и крила – да сбъдват мечтите си.

 

Надникнете в Академия "Никола Тесла"

Надникнете в Академия „Никола Тесла“

 

Уважаеми родители, ако искате да обединим сили в помощ на Вашите деца, потърсете ни:

 

Валентина Иванова – непоправим сериен мечтател

Марияна Райкова – гласът на здравия разум

 

Д-р Валентина Иванова Преподавател с опит с деца и студенти. Ръководител на Лабораторията за  дигитални иновации в НБУ.  Д-р Марияна Райкова Преподавател с опит с деца и студенти. Ръководител на студентските проекти по роботика в НБУ.

Д-р Валентина Иванова
Преподавател с опит с деца и студенти. Ръководител на Лабораторията за
дигитални иновации в НБУ.
Д-р Марияна Райкова
Преподавател с опит с деца и студенти. Ръководител на студентските проекти по роботика в НБУ.

 

 

Контакти:

Телефон: +359 888 955 097

Email : office@ant.bg

 

Адрес:

София, бул. “Цариградско шосе” 17 (2 мин. от Орлов мост)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Състезателна информатика с проф. Красимир Манев в Академия „Никола Тесла“

 

Академия „Никола Тесла“ е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Академия Никола Тесла

Академия “Никола Тесла” е инструмент, който родителите могат да използват, за да насърчават развитието на децата си и тяхната обща култура в областта на технологиите. Ние учим децата не просто да програмират, а да разбират принципите да действие на компютрите, да могат да ги управляват и използват. Така ще им помогнем днес да се реализират успешно утре в свят, доминиран от все по-нови и нови технологии. Да сбъдват своите мечти.