Рубрики
Начало » Представи се » Физика и опити с микроконтролери с Клавдий Тютюлков в Академия „Никола Тесла“

Физика и опити с микроконтролери с Клавдий Тютюлков в Академия „Никола Тесла“

 

Klavdiy_Tyutyulkov-2011

 

Клавдий Тютюлков е легенда сред учениците си. Опитните му постановки са вдъхнали живот на много кабинети по физика в цяла България. Tой превръща училището в сбъдната мечта, а часовете по физика в часове по изобретателност и откривателство.

 

Клавдий Тютюлков подготвя ученици и студенти за участие в национални и международни конкурси по физика; участва в журито на Националната олимпиада по физика през годините. Научните му разработки са насочени към усъвършенстване на учебния физичен експеримент посредством компютърни приложения. Автор е на множество учебници по природни науки за среден и горен курс и е създател на нови и нови опитни постановки.

 

Клавдий Тютюлков е забележителен човек и прекрасен преподавател, който оставя трайна следа в живота на учениците си. Чрез обучението си по физика той превръща компютрите в изследователска платформа, а учениците – в откриватели.

 

Уважаеми родители, ако във Вашето дете се крие откривател, изследовател или изобретател и Вие търсите как да насърчите талантите му, запишете го да учи при Клавдий Тютюлков.

 

Адрес на Академия „Никола Тесла“:

София, бул. “Цариградско шосе” 17 (2 мин. от Орлов мост)

Телефон: 0888955097

www.ant.bg

 

Академия „Никола Тесла“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Академия Никола Тесла

Академия “Никола Тесла” е инструмент, който родителите могат да използват, за да насърчават развитието на децата си и тяхната обща култура в областта на технологиите. Ние учим децата не просто да програмират, а да разбират принципите да действие на компютрите, да могат да ги управляват и използват. Така ще им помогнем днес да се реализират успешно утре в свят, доминиран от все по-нови и нови технологии. Да сбъдват своите мечти.