Рубрики
Начало » Представи се » Децата учат най-добре, когато се забавляват

Децата учат най-добре, когато се забавляват

 

Angry_film_670x250

 

Редица изследвания на академичните успехи на деца в различна възраст показват една проста истина – децата учат най-добре, когато се забавляват. Този принцип е залегнал и в основата на финландската образователна система, призната за най-добра в света от педагози, психолози и родители.

 

ABM_Stikeri
Разработчиците на култовата игра Angry Birds още преди няколко години решиха да използват опита и ефикасността на родната си образователна система по доста нетрадиционен начин. Убедени, че най-приятният и ефикасен начин за обучение е забавлението, създателите на любимите на милиони деца по света пернати симпатяги започнаха да разработват занимателно-образователни книги.

 

Gnevnia Red
Книгите от поредицата „Играй и учи с Angry Birds“ съдържат текстове за четене, логически загадки, лабиринти, идеи за конструиране и задачи за рисуване, които развиват фината моторика и сръчността на децата и подобряват уменията им за четене с разбиране, а в същото време са източник на щуро забавление.

 

Ocveti
От 13 май в кината ще може да гледате и първия пълнометражен филм с разгневените птици.

 

 

Възползвайте се от интереса на малчуганите, за да ги запалите по четенето с двете книги с истории от Острова на птиците (дом на разгневените птици).

 

Ostrova na pticite

 

„Гневният Ред“ и „Островът на птиците“ ще пренесат децата в света на любимите им герои и ще им позволят да научат повече за тях, докато се упражняват в четене.

 

5

 

17

 

Още за книгите можете да научите в сайта на „Софтпрес“.

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.