Рубрики
Начало » Представи се » Английски за деца и ученици сред уютната обстановка в школа „АРЛИЗ“

Английски за деца и ученици сред уютната обстановка в школа „АРЛИЗ“

 

arliz deca

От 28 септември 2015 година започват курсовете по английски език в школа „АРЛИЗ”. Те са за ученици от 6 до 15-годишна възраст.
Школа „АРЛИЗ“ държи на спокойното изучаване на езика в уютна обстановка с креативни учители. Всичко това предразполага децата да се отпуснат и да се чувстват като у дома си – спокойни, защитени и уверени. Всичко в Школата ги пренася в страната, чийто език изучават.

arliz deca 2

В школата по английски език „АРЛИЗ“ е помислено и за родителите. Те могат да се отпуснат във фоайето на удобните фотьойли и да се освежат с предлаганите напитки, разлиствайки любимо четиво.
Мястото, на което се намира Школата по английски език „АРЛИЗ“  – идеалния център на София, също е едно от големите й предимства. Може да се ползва няколко вида транспорт – метро, автобус или трамвай или пък да се паркира на осигурените от Школата паркоместа пред сградата.

arliz sgrada

Още за курсовете по английски в „АРЛИЗ“ можете да прочетете  на сайта на школата.

Школата по английски език „АРЛИЗ“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Arliz

Школата по английски език «АРЛИЗ» вече няколко години успешно работи с деца от 6 до 15-годишна възраст. Висококвалифицираният екип и малките групи способстват за бързото развитие и напредък на курсистите.