Рубрики
Начало » Представи се » „Азбучни гатанки“ – римувано запознанство с буквите от „Софтпрес“

„Азбучни гатанки“ – римувано запознанство с буквите от „Софтпрес“

 

gatanki_koritza 0

„От времето на Кирил и Методи

тя все напред и все напред ни води –
и приказки във книгите разказва,
и пътя към успеха ни показва.
Без нея няма мъдрост, няма знание
и затова я учим със старание.
Що е то?“

Специалистите отдавна са категорични, че развитието на фината моторика е ключово за цялостното развите на детския ум и оказва влияние върху паметта, концентрацията, логическото мислене, речта и писането.

В новата книжака на издателство „Софтпрес“ за най-малките всички предимства на упражненията за фина моторика са събрани в едно и са обогатени с невероятните рими на Любомир Николов и веселите илюстрации на Стелияна Донева, които вече добре познавате от изключително успешната поредица на издателството „Приказки любими в рими“.

Предназначена за деца на възраст от 4 до 7 години, АЗБУЧНИ ГАТАНКИ ще ви предложи прекрасен начин да запознаете своето дете с буквите от българската азбука, чрез:

– звучни римувана гатанки за всяка буква, които тренират паметта;

– примери и упражнения за изписването на главните и малки букви в тесни и широки редове;

– 30 забавни задачки за свързване, откриване и оцветяване, които ще тренират концентрацията и сръчността на малчуганите.

Ако вкъщи си имате любознателен малчуган, „Азбучни гатанки“ е прекрасен начин да му огранизирате цветно и забавно лятно училище.

 

gatanki 2 gatanki 1 otg

 

Допълнителна информация за книгата ще откриете тук: http://soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=1070 и на www.facebook.com/SoftpressBooks

Издателство „Софтпрес“ е партньор на Danybon в „Представи се в Danybon“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.