Рубрики
Начало » Представи се » „Азбука за астронавти“

„Азбука за астронавти“

 

azbuka_za_astronawti_press 0

Не е тайна, че Финландия се радва на отлична образователна система, може би една от най-добрите в света. Rovio е една от най-бързо разрастващите се финландски компании и създател на суперпопулярната игра Angry Birds. Неотдавна тя реши да използва опита и ефикасността на родната си образователна система, за да създаде специална серия занимателно-образователни книги с героите си, обичани от хлапетата в цял свят. Благодарение на „Софтпрес“, българския издател на Angry Birds, тези книги вече могат да се открият и по родните книжарници.

До този момент с марката Angry Birds у нас са издадени: „Angry Birds – забавни игри“, „Angry Birds Space: стикери“, „Angry Birds: стикери“, „Angry Birds: Оригами“, „Angry Birds: Маски“ и „Голямата Angry Birds книга“.

Наскоро на книжния пазар се появи и най-новото заглавие с гневните птици – „Азбука за астронавти“. Разработено в сътрудничество с НАСА, то представлява пълноцветна занимателна книжка, която предоставя на малчуганите забавен начин да научат родната азбука, а заедно с нея и множество любопитни факти за космоса, и то в компанията на любими герои – разгневените птици и зелените прасета! Освен че ще научат най-важното за Луната, планетите, съзвездията и черните дупки, в нея малчуганите ще се запознаят с ръкописните букви, ще решават забавни задачи, заплетени лабиринти и хитроумни загадки.

Повече за книгата тук: http://www.soft-press.com/srchead.html?com=viewall&viewbook=1080

Ще се радваме, ако споделите мнението си на www.facebook.com/SoftpressBooks

Издателство „Софтпрес“ е партньор на Danybon в „Представи се в Danybon“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.