Рубрики
Начало » Представи се » Безплатен демонстрационен урок на обучение „Когнитивна Азбука“

Безплатен демонстрационен урок на обучение „Когнитивна Азбука“

Надникнете в кухнята на най-ефективното обучение за деца

 

bezplaten urok da vinci

Безплатен демонстрационен урок на обучение „Когнитивна Азбука“ ще се проведе на 15 декември 2019 година, неделя, от 10 часа. Обучението стимулира ускорено и дори изпреварващо развитие на всички аспекти на познавателните способности на децата от 5 до 9 години.

 

Курсът е създаден от проф. д-р Румен Генков, известен от години сред българските семейства и научни среди със своята популярна и уникална „Азбука на мисленето“. Организатор е Образователен център „Да Винчи“, притежаващ дългогодишен опит в създаване и налагане на иновативни и ефективни техники и платформи за подготовка и обучения на деца..

 

За включване в безплатния урок е необходимо предварително записване. Местата са ограничени!

Запазете своето място тук: http://cognitiveabc.com/zapisvane-demonstracionen-urok/

 

Образователен център „Да Винчи“ разполага със солидна методика, обучаващи експерти (ранно детско развитие) с опит и подход към детето. Създава се стимулираща интелектуално и емоционално среда. Прилага се индивидуален подход, а групите са бутикови. Родителите получават постоянна обратна връзка.

 

Научете повече за обучението за изпреварващо когнитивно развитие тук.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Обучение за изпреварващо когнитивно развитие „Когнитивна азбука“!

Образователен център „Да Винчи“ е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

 

За Образователен център "Да Винчи"

Мисията на Образователен център "Да Винчи" е да помогне на децата да развият своя потенциал от ранна детска възраст по начин, по който да могат да се справят успешно с предизвикателствата, които ги очакват в живота. Новият проект "Когнитивна Азбука" (http://cognitiveabc.com/), създаден с помощта на професор д-р Румен Генков, е курс за изпреварващо когнитивно развитие на деца от 5 до 9-годишна възраст.