Рубрики
Начало » Представи се » Computer Studies – гимназиално извънкласно обучение на английски език

Computer Studies – гимназиално извънкласно обучение на английски език

С++, РОБОТИКА & AI, WEB & MOBILE APPS

IMG_7147

 

Академия „Никола Тесла“ стартира нова четиригодишна извънкласна програма Computer Studies за ученици от 8, 9 и 10 клас от всички гимназии.

 

Целта на програмата е да подготви младежите за кандидатстване във всички специалности на висшето образование, свързани с компютърните науки, информатиката и информационните технологии и да им даде силен професионален старт.

 

Курсовете се провеждат в извънучебно време и включват 6 часа компютърни лаборатории и 2 пъти по 2 часа специализиран IT английски език. През последната година от програмата младежите реализират собствен start-up. Обучението завършва със сертификати COMPTIA А+ и CPE или TOEFL.

 

Прочетете още информация ТУК.

 

Академия „Никола Тесла“ е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Академия Никола Тесла

Академия “Никола Тесла” е инструмент, който родителите могат да използват, за да насърчават развитието на децата си и тяхната обща култура в областта на технологиите. Ние учим децата не просто да програмират, а да разбират принципите да действие на компютрите, да могат да ги управляват и използват. Така ще им помогнем днес да се реализират успешно утре в свят, доминиран от все по-нови и нови технологии. Да сбъдват своите мечти.