Рубрики
Начало » Представи се » Да подготвим децата за училище

Да подготвим децата за училище

 

1 (1)Септември вече е почти тук, готов да помаха за довиждане на морето, да стегне раницата и да се отправи с бодра крачка към първия учебен ден. С него идва и леко притеснение от предстоящите входни нива, а за децата от предучилищните групи и първолаците и страхът от новите предизвикателства.

2 (3)

 

Помогнете им да го преодолеят в безопасната и приятна среда на собствения си дом, окуражавани от нежните напътствия на мама и татко. Вдъхновена от финландската образователна система – най-добрата в света, упражнителните тетрадки, които ви представяме днес, наблягат на най-успешния метод за усвояване на нови знания: учене чрез забавление.

 

В компанията на любимите на милиони деца по света разгневени птици от играта Angry Birds любознателните малчугани ще се запознаят с числата и тяхното изписване и ще направят първи стъпки в писането на буквите. Ще се научат да възпроизвеждат по модел, да се упражняват в краснопис и да развиват фината си моторика, а с логическите задачи ще разгърнат мисловния си потенциал.

 

Учене чрез забавление с Angry Birds

3 (1)

 

 

4 5 (1) 6 (1)

 

 

Повече за двете книги можете да откриете на сайта на Софтпрес:

ANGRY BIRDS ФИЛМЪТ: УПРАЖНИТЕЛНА ТЕТРАДКА ЧИСЛАТА

ANGRY BIRDS ФИЛМЪТ: УПРАЖНИТЕЛНА ТЕТРАДКА БУКВИТЕ

 

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

 

За Данибон

"Данибон" е личен сайт, създаден е през 2010 година от журналистката Йорданка Бонева-Благоева. Мотото на "Данибон" е: "Ценно е да знаеш!".