Рубрики
Начало » Представи се » Дерек се завръща с „Животът ми като екшън герой“

Дерек се завръща с „Животът ми като екшън герой“

 

derek action 0

Мечтата на всяко момче е да бъде екшън герой – да прави опасни каскади, да разгадава загадки и да побеждава лошите, които заплашват да унищожат света.

След като разгада тайната на своето минало в „Животът ми като таен агент“, Дерек получава невероятната възможност да участва като каскадьор и дори като екшън герой в истински холивудски филм, в който голямата звезда е известна тийнейджърка.

Изпитанията на славата не закъсняват – скоро се оказва, че да си каскадьор не е само забавление по цял ден и безнаказана злоупотреба със сладкиши от кетъринга за екипа. А когато родителите ти се опитват да те разделят от любимата ти домашна маймуна, налага ти се да носиш перука, заради която всички ще ти се подиграват, и най-добрият ти приятел пусне в YouTube видео, на което не се представяш в най-добрата си светлина, нещата не изглеждат никак розови.

Всеки друг би се предал безславно, но не и Дерек Фалън. Как най-чаровният дванайсетгодишен литературен герой ще се справи със затрупалите го проблеми, ще разберете само ако надникнете в „Животът ми като екшън герой“. ВНИМАНИЕ! Веднъж отворили я, просто няма да можете да я оставите до последната страница!

Поредицата „Историите на Дерек“ на Джанет Таджиян, която завладя хиляди читатели по цял свят, продължава, а с нея и рисуваният речник на непознатите думи на Дерек, илюстриран от Джейк Таджиян. Вдъхновен от истинските деца на нашето време, романът „говори“ на младите читатели изключително искрено и им помага да познаят себе си и своя живот в книга – първата стъпка към изграждането им като верни почитатели на четенето и книгите.

 

derek action 1 680

 

Допълнителна информация за книгите на издателство „Софтпрес“ можете да намерите на сайта http://soft-press.com/

Ще се радваме, ако споделите мнението си на www.facebook.com/SoftpressBooks

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на Danybon в „Представи се в Danybon“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.