Рубрики
Начало » Представи се » Нова година – нов Дерек. „Животът ми като смотльо“ излезе на български

Нова година – нов Дерек. „Животът ми като смотльо“ излезе на български

 

DEREK 4

Новогодишното ми решение е да гледам по-сериозно на нещата.

 

За Дерек Новата година започва с обещание, което има твърдото намерение да спази – да се държи като Голям.

 

Единственият проблем е, че животът се изпречва на пътя му. И му сервира серия недоразумения. Първо припада по време на дисекция на жаба; после пак пада, но този път по лице в час по физическо; следва кошмарно фъфлене пред цялото училище и за капак – тийнейджърски купон, на който уж е поканен, но май не точно като гост.

 

През тази година Дерек очевидно няма да е просто голям. Ще е Голям Смотльо. Смотана история! Единственият шанс да оправи нещата е да се залови за работа. Работа като за възрастни, която включва купища детски играчки.

 

Четвъртият роман от поредицата „Историите на Дерек“ е изключително забавно четиво, което подготвя децата за по-сериозните теми като съзряване, отговорност и поднася няколко житейски урока с неподражаемо чувство за хумор. Очаквайте съвсем скоро и заключителната книга от поредицата – „Животът ми като геймър“.

 

derek 1-5

 

Откъс от книгата „Животът ми като смотльо“ можете да прочетете на сайта на „Софтпрес“.

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.