Рубрики
Начало » Представи се » Детската градина на „ЕСПА“ с нова сграда и нарастваща популярност

Детската градина на „ЕСПА“ с нова сграда и нарастваща популярност

 

espa deca momichence

 

Детската градина на частно езиково училище „ЕСПА“ посрещна най-малките си възпитаници в нова сграда в юбилейната 25-та учебна 2017/18 година. Безспорен комфорт за целодневен престой, игри, образование и спорт получават над 50 деца в 4 възрастови групи.

espa deca masa kukli

На площ от 1000 кв. м на разположение са: 5 занимални, оборудвани с мултимедия, ателие по приложни и изобразителни дейности, 3 спални помещения, детски кът, кабинет по психомоторика, салон за игри, музикален салон, медицински кабинет, трапезария.

espa igrachki

В кокетния двор има две стени за катерене, въжена линия, тролей, батут, люлки, пързалки и пясъчници, както и кът за занимания на открито.

espa deca katerene

„ЕСПА“ е единствената детска градина в България, в която с успех се прилага ранно чуждоезиково обучение на повече от един език – английски като основен, испански или немски – като втори западен език, с норматив от над 25 часа седмично. Преподавателите са носители на езика, а обучението се превръща в забавление с помощта на съвременна интерактивна методика и мултимедия.

espa deca masa

Децата на „ЕСПА“ са единствените под 7-годишна възраст, включени в програмата на Cambridge Education Group, което е изключение в практиката на престижната британска институция. Четири седмици през пролетта и лятото те общуват с преподаватели от Великобритания, а по време на празниците след курса всеки родител може да се убеди в напредъка на своето дете.

espa deca kubcheta

“ЕСПА” е единственото училище в България, което работи по Авторска образователна концепция /АОК/, едно от големите предимства на която е плавният преход между детска градина и училище. Последното се оценява високо от родители и образователни експерти. Сред уникалните дисциплини по АОК са: групи по четене, часове със звездичка, петъчен празник, културни седмици, конкурси, лагери. Ранното ограмотяване е едно от големите предимства, които ЕСПА осигурява за своите възпитаници. Ежедневният разтоварващ блок включва занятия по изкуство и спорт.

espa deca katerene 3

Тренировките са по катерене, лека атлетика, спортни игри, футбол, плуване или тенис. Повече от половината  деца свирят на инструмент, избирайки между пиано, китара или блок флейта.

espa deca balet

Най-малките принцеси два пъти седмично се радват на часове по класически балет, а в ателиетата по приложни и изобразителни изкуства се усвояват техники, сред които: декупаж, оригами, квилинг, флористика, работа с глина и пластилин. Хармоничният баланс между учебна дейност, активен спорт и занимания по изкуства осигуряват на децата един щастлив, полезен и незабравим ден.

espa deca batut

Едно от най-чаканите събития, както от родители, така и от деца, е петъчният празник, в който малчуганите демонстрират наученото през седмицата, а класацията „Дете на месеца“ стимулира трудолюбието и културата на поведение в детската градина.

espa deca lulka

Очакваме ви в новото приказно царство на детската градина на „ЕСПА“ в кв. „Манастирски ливади“, ул. “Мур” 15!

Станете наши приятели в facebook страницата на „ЕСПА“.

Потърсете ни на тел: 0899 161 734

 

„ЕСПА“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За ЕСПА

ЕСПА е образователен комплекс, състоящ се от: детска ясла (1-3 години), детска градина (3-5 години), подготвителен клас (5-6 години), начално училище (7-11 години) и основно училище (11-14 години). ЕСПА е създадена през 1992 г.