Рубрики
Начало » Представи се » Частна детска градина „Росица“ съчетава знания, модерност и български дух

Частна детска градина „Росица“ съчетава знания, модерност и български дух

 

chdg rosica 11

 

Английски език с преподавател англичанин, зеленчукова градина, спорт, детски фитнес, арт коктейл, музика, ритмика, грънчарство, Лего конструиране – това са само част от заниманията в Частна целодневна детска градина „Росица“. Целта е всяко дете да може да развие своя талант и да усети в каква сфера са неговите интереси.

 

Знанията и образованието са в основата за успешното развитие на всяко дете. „Малки интелектуалци“ се нарича едно от направленията, по които се работи. Малчуганите се запознават с математиката,  логиката и други дисциплини. Допълнително знанията и уменията се надграждат в група „Ерудит“, където се набляга на грамотността, интелекта, музиката. Има и шахматна школа.

 

chdg rosica 16

 

Българските традиции, дух и история са на особена почит  в градината.

 

chdg rosica 8

Екипът е убеден, че българските деца трябва да познават нашите просветители. В сградата са сложени портрети на именити българи. Уважават се нашите обичаи, българската история. Децата се възпитават също така в трудолюбие и в уважение на семейните и българските ценности.

 

chdg rosica 12

 

Слънчев и просторен двор с кътове за игра, красива къща на три етажа с гледка към Витоша и София – всичко това допълва усещането за уют, модерност и усет към детайла.

 

chdg rosica 13

На двора има мини футболно игрище, детски съоръжения за игра, лятна кухня и барбекю , а дори и зеленчукова градина.

 

chdg rosica 6

chdg rosica 9

 

В сградата се намира физкултурният салон.

 

chdg rosica 17

На последния етаж е залата за обучение, която разполага с аудио, видео и мултимедийна техника, а така също и с музикални инструменти. Специална климатична инсталация пречиства въздуха.

 

Знания, модерност и български дух – това са основните параметри във философията на Частна целодневна детска градина „Росица“.

chdg rosica 15

Екипът на ЧЦДГ „Росица“  е от опитни, интелигентни, амбициозни, родолюбиви и енергични преподаватели. В градината има медицинска сестра. Освен педагози, с децата работят още спортисти, музиканти, артисти и специалисти в различни сфери. Гостуват и хора от други държави, народи и култури.

 

chdg rosica 19

 

ЧЦДГ „Росица“ е лицензирана частна градина. Намира се в квартал „Бояна“, в близост до ЧОУ „Света София“.

 

chdg rosica 5

Работното време е от 8 до 18,30 часа. Приемат се деца от 3 до 7-годишна възраст. Градината издава удостоверение за успешно завършване на предучилищна група, в съответствие с изискванията на Министерство на образованието и науката. ЧЦДГ „Росица“ работи целогодишно.

 

chdg rosica 18

 

Наскоро ЧЦДГ „Росица“ отпразнува своя първи рожден ден.

 

Координати:

ЧЦДГ „Росица“

София, кв. Бояна, ул. „Букара“ №15.
телефон: 0885 706 805

 

ЧЦДГ „Росица“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За ЧЦДГ "Росица"

ЧЦДГ „Росица“ е лицензирана частна градина, която работи целогодишно. Намира се в квартал „Бояна“. Разполага със самостоятелен двор и красива сграда в подножието на Витоша. Английският се преподава от учител англичанин. Знания, модерност и български дух - това са основните параметри във философията на градината.