Рубрики
Начало » Представи се » „Детски атлас на Европа” разширява хоризонтите на младите откриватели

„Детски атлас на Европа” разширява хоризонтите на младите откриватели

Препоръчани книги от Софтпрес

 

детски атлас

 

„Светът е книга и тези, които не пътуват, четат само една страница”, е казал Августин Блажени. Нашата планета е пълна с чудеса за откриване и с всяко ново кътче от него, което посещаваме, ние разширяваме мирогледа си и отваряме нови врати в ума и сърцето си. Ето защо е важно у децата отрано да се възпитава любознателен инстинкт към различните народи и култури.

 

„Детски атлас на Европа” е издание, създадено специално за млади откриватели. То повежда децата на вълнуващо пътешествие и им разкрива коя е най-голямата страна на Стария континент, какво означава „гейзер“ и къде нощта продължава петдесет и едно денонощия.

 

9786191514755С „Детски атлас на Европа” географията се превръща в забавно и увлекателно приключение, вместо в протяжно и сухо занимание. Кратките текстове и прекрасните илюстрации са безценен пътеводител, който разказва вълнуващи истории за природата, културата, историята и кулинарията на всяка от европейските държави.

 

Изданието съдържа 300 цветни илюстрации в 9 занимателни карти, които ще напълнят очите на малчуганите. След прочита му децата вече ще познават държавните флагове, архитектурно-историческите забележителности, характерната флора и фауна, фолклора и национална кухня на европейските народи.

 

От Балканите до Скандинавските страни, от топлите брегове на Южна Европа до централните части на Стария континент, от “Детски атлас на Европа” малките читатели ще научат куп любопитни факти за невероятната общност, на която са граждани. Знанието е извор на гордост и мечти за приключения, така че не се изненадвайте, ако за бъдещ празник вашият малчуган поиска не нова играчка, а да го заведете на пътешествие в чужбина.

 

Научете още за книгата ТУК.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тази и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.  

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.