Рубрики
Начало » Представи се » Летни приключения в Джурасик парка

Летни приключения в Джурасик парка

 

koritza 0

Дългоочакваната нова серия от хитовата кинопоредица „Джурасик парк“ ще излезе точно след година – на 12 юни 2015 г. Докато чакаме, издателство „Софтпрес“ предлага на всички фенове да прекарат лятото в компанията на динозаврите така, както не са ги виждали никога преди!

Вече повече от два века динозаврите очароват милиони. Малки и големи учат имената им и колекционират пластмасови фигурки; филмовата индустрия прави едни от най-големите крачки в развитието на специалните ефекти само, за да успее да ги пресъздаде; а на историята им са посветени десетки енциклопедични страници. Ако кимате разбиращо с глава или имате вкъщи хлапе, което споделя диноманията, тази книга на „Софтпрес“ е точно за вас. Но – чувствайте се предупредени: „Ако динозаврите бяха живи днес“ не прилича на нищо, с което сте се сблъсквали досега. На страниците на това луксозно издание ще откриете невероятно пътешествие по вода, въздух и земя, което ще ви разкрие какво би станало, ако динозаврите не бяха изчезнали преди 65 000 000 години…

Чудите ли се дали тези древни животни биха оцелели в днешния свят? Питате ли се колко щеше да се извисява завропосейдонът над африканския слон? Дали тиранозавърът би успял да хване антилопа? Дали някое от праисторическите месоядни би могло да надбяга най-бързия хищник гепарда? И възможно ли е някогашните морски обитатели да са били достатъчно големи, за да нападат днешните китове?

 

dinozavri 680

 

Отговорите са в книгата! Благодарение на експертни проучвания и смайващи илюстрации, тук са представени изумителни сцени на динозаврите в условията на днешната околна среда. Убедете се сами и се впуснете в истинско ваканционно приключение в праисторическата ера!

Вижте повече тук.

Споделете своето мнение и във Фейсбук страницата на „Софтпрес“ – https://www.facebook.com/SoftpressBooks

Издателство „Софтпрес“ е партньор на Danybon в „Представи се в Danybon“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.