Рубрики
Начало » Представи се » Дистанционен прием във Fusion School – учебна 2020-2021 г.

Дистанционен прием във Fusion School – учебна 2020-2021 г.

Fusion School продължава приемa за учебната 2020-2021 г., но дистанционно и с интересни проекти!

визия Дистанционен прием

 

С нови идеи и вдъхновение разширяваме новото си семейство за предстоящата учебна година, като продължаваме да се срещаме с вас и децата по виртуален начин и да ви предоставяме възможността да се запознаете с нас в процеса на търсене на вашето мечтано училище. Стъпките на кандидатстване отново са три:

 

Стъпка 1: Онлайн среща с родителите

Стъпка 2: Индивидуална задача – проект за детето

Стъпка 3: Онлайн среща с детето и представяне на проекта

 

Нашият екип работи неуморно, за да може да изпълнява с пълни сили своята мисия, без това да натежи на децата, а именно да предостави качествено образование. То трябва да е съвременно, но и близко до тях, въпреки невъзможността за физически контакт и работа в уютните ни класни стаи. Всеки ден имаме уроци в онлайн среда както по предмети като БЕЛ, Математика, Човек и общество, така и по език, Визуална креативност, Сценична креативност, музика и спорт. Въвлечени в непрекъснати предизвикателства и мисии, нашите деца продължават да учат с желание и по този начин ние успяваме да развиваме както знанията и уменията им, така и тях самите като личности във време, в което креативността, социалните умения, любопитството и гражданското участие са ключови.

 

Очакваме ви!

 

Повече информация за Fusion School можете да видите ТУК. Свържете се с нас на имейл [email protected], пишете ни през контакт формата или ни позвънете на тел. 0883 363 777.

 

Fusion School е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Fusion School

Fusion School е частно училище, която основна мисия е да разкрива целия потенциал на децата чрез иновативно преподаване и креативно учене. Използва се синтез на образователни методи, учебната програма е обогатена с допълнителни креативни модули и богат вътрешен училищен живот.