Рубрики
Начало » Представи се » Математика за 7-ми клас с доц. д-р Люба Попова

Математика за 7-ми клас с доц. д-р Люба Попова

Новини от Академия „Никола Тесла“

IMG_6854

Доц. д-р Люба Попова е преподавател с огромен опит и изключителни познания. За нас е огромна чест и радост, че доц. Попова ще води заниманията по математика за 7-ми клас в Академия „Никола Тесла“ в Пловдив!

 

Заниманията се провеждат в неделя от 8:00 ч. до 10:00 ч. или от 10:30 ч. до 12:30 ч. в групи до шест ученици. Всеки ученик има и допълнително занимание – един астрономически час в делничен ден от седмицата. Индивидуалните занимания се провеждат по график, съгласуван с родителите.

 

Facetune_08-09-2021-18-47-25

Малките групи, индивидуалната работа и високият професионализъм на доц. Попова са предпоставка за отлични резултати.

 

Приемът в групите е ограничен – само за ученици с необходимата мотивация и отношение към математика.

 

Безплатни диагностични тестове и индивидуални консултации с доц. Попова и екипа на Академия „Никола Тесла“ ще се проведат на 12 и 26 септември от 10:00 до 13:00 часа.

 

Необходима е предварителна регистрация: https://ant.bg/?page_id=2656.

 

Академия „Никола Тесла“ е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За Академия Никола Тесла

Академия “Никола Тесла” е инструмент, който родителите могат да използват, за да насърчават развитието на децата си и тяхната обща култура в областта на технологиите. Ние учим децата не просто да програмират, а да разбират принципите да действие на компютрите, да могат да ги управляват и използват. Така ще им помогнем днес да се реализират успешно утре в свят, доминиран от все по-нови и нови технологии. Да сбъдват своите мечти.