Рубрики
Начало » Представи се » Рецепти за сбъднати желания

Рецепти за сбъднати желания

 

e2

Искате нещо?

Това е достатъчно, за да го имате!

Попитайте Пам Граут, тя знае.

 

В „Е на квадрат“ – книгата, която се превърна в световен хит, Пам предлага 9 експеримента, които доказват, че мислите ни създават действителността.

Да, правилно прочетохте. Доказателства.

 

Тук ви предлагаме експеримент номер 1.

 

Готови ли сте да влезете в ролята на луд учен?

Просто се отървете от предразсъдъците и следвайте протокола!

 

Лабораторен протокол

 

Теория: Съществува невидима енергийна сила или поле от безкрайни възможности. И то е на ваше разположение за въпроси.

 

Въпрос: Съществува ли наистина поле от безкрайни възможности (ПВ)?

 

Хипотеза: Ако 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата съществува енергийна сила, която е еднакво достъпна за всеки, аз мога да се свържа с нея по всяко време единствено като съсредоточа вниманието си. Нещо повече, ако помоля тази сила за благословия й дам точно определен срок и ясни инструкции, тя ще ми изпрати подарък с думите: „Удоволствието бе мое”.

 

Необходимо време: 48 часа.

 

Подход: Много ми е неприятно, че трябва да ти го кажа, ПВ, но хората започват да говорят. Започват да се чудят: „Това нещо наистина ли съществува?”. Надали ще ти е толкова трудно да дойдеш тук и да сложиш край на тази шантава игра на криеница, нали? Давам ти точно 48 часа, за да ми докажеш присъствието си. Искам съвсем ясен знак, нещо, което не може да бъде отхвърлено като съвпадение.

Какво получихте като подарък? Ще се радваме да го споделите с нас! Ние пък споделяме повече за „Е на квадрат“ на www.soft-press.com и www.facebook.com/SoftpressBooks!

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.