Рубрики
Начало » Представи се » Път към щастието с бестселъра „Е на куб“

Път към щастието с бестселъра „Е на куб“

Бестселър №1 на New York Times

 

e na kub

 

С феноменалния си световен хит Е на КВАДРАТ Пам Граут показа, че мислите ни създават нашата вселена, а доказателството за това са хилядите писма от възторжени читатели, които горещо й благодарят и споделят невероятните си истории. Сега успешната авторка ни представя Е на КУБ – равностойно по своята удивителност продължение, чрез което ни извежда на следващото ниво на познанието в областта на квантовото поле.

 

Е на КУБ предлага още девет експеримента (и един невероятен допълнителен десети), които доказват, че:

 

- приветстването на всяка случка в живота ви с радост (дори глобата за неправилно паркиране) е път към щастието;

- употребата на конкретни думи има силата да промени за добро или за лошо настоящето и бъдещето ви;

- печалбарството и страхът от недоимък водят до страдание и бедност;

- независимо колко стени издигаме и колко сериозно се проваляме, животът винаги си е там и ни чака с широко разтворени ръце.

 

 

Време е да изоставим старите мисловни конструкти и да се предадем на онази вселюбяща, всемогъща енергийна сила, която е по-голяма, по-смела, по-ярка и, да, по-странна от всичко, което сме виждали досега.

 

E3

 

Ако вече сте се заинтригували от вижданията на авторката на Пам Граут, заповядайте няколко странички от книгата.

Откъс от книгата „Е на куб“ – подарък от издателство „Софтпрес“ за приятелите на „Данибон“

 

Пам Граут е автор на 17 книги, три пиеси, телевизионен сериал и три приложения за iPhone. Тя пише за списание People, CNNgo.com, The Huffington Post и в блога си за пътешествия http://georgeclooneyslepthere.com/. Повече за Пам и нейния необичаен поглед върху живота можете да научите на http://pamgrout.com/.

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

 

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.