Рубрики
Начало » Представи се » „Енциклопедия на митичните създания“ разказва митове и легенди за чудновати същества

„Енциклопедия на митичните създания“ разказва митове и легенди за чудновати същества

 

mitichnite-sazdania-softpresМитовете и легендите на различните народи разказват за чудни същества, сякаш излезли от други светове. От древни времена странното и различното привличало вниманието на хората и най-вече на децата.

В месеца на Хелоуин ви предлагаме да надникнете зад твърдите корици на „Енциклопедия на МИТИЧНИТЕ СЪЗДАНИЯ“.

В нея са скрити тайните на фантастични създания, които запленяват въображението на човечеството от хилядолетия. Страховити, добродушни или просто чудновати, тези същества запознават читателя с легендарни и измислени същества и зверове, населяващи приказките, митовете и литературата.

Тази книга ще се превърне в най-добрия приятел на децата, откриващи света на митовете и легендите.

 

И три подаръка от „Софтпрес“ за приятелите на „Данибон“ – откъси от книгата:

 

10-11

16-17

54-55

 

 

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.