Рубрики
Начало » Представи се » Езикови ваканции в Алпите с 20% отстъпки от цената през Седмицата на Швейцария от 21 до 25 януари 2019 г. с Интеграл

Езикови ваканции в Алпите с 20% отстъпки от цената през Седмицата на Швейцария от 21 до 25 януари 2019 г. с Интеграл

 

landing_page

 

Зимата преваля, а по традиция българските семейства вече планират лятото. Зимните намаления отдавна са факт по магазините и не изненадват никого. Пазаруването с ексклузивна отстъпка на актуален образователен продукт обаче е нещо рядко! Особено когато става дума за образователна ваканция в Швейцария! Защото 20% от сума в швейцарски франкове е нещо наистина ексклузивно, а сега и изборът е най-голям поради ранното записване.

 

Големият бонус е част от програмата на водещата консултантска фирма „Интеграл“, организатор на най-голямото международно изложение „Световно образование“. Партньори на Седмицата на Швейцария са елитни образователни институции от страната, които за втора година осигуряват ексклузивната за България отстъпка.

 

Швейцария е единствената страна в Европа, където могат да се овладяват с голям успех няколко западни езика едновременно. Всичко това съчетано с красива природа и вълнуващи занимания в малки групи с връстници цял свят. Обикновено децата тук избират да учат немски, английски или френски, а в новия каталог има и предложения за италиански. Голямото разнообразие от езикови центрове на елитни училища позволява широк възрастов диапазон, както от най-малките над 4 и 6 години, така и тези, които вече завършват средно образование и сериозно  мислят за професионална ориентация. За всички, които гледат към висшето хотелиерство и кулинарството, е уникалното предложение на престижното Hotel Institute Montreux. Едно от най-престижните в света учебни заведения в тази област предоставя възможност на курсисти, които участват в лятната програма и продължат обучението си в бакалавърските им програми през следващите две години, да получат сумата за лятна ваканция обратно.

 

За децата с разностранни интереси са предложенията на TASIS The American School in Switzerland, което предлага богат избор от програми в областта на академичните науки, архитектурата, модата, дизайна, спорта и др.

 

Курсовете по ракетостроене и програмиране, футбол с младежкия отбор на Валенсия и учене на английски и френски с помощта на игри, музика и забавления са сред хитовите предложения на някои от най-добрите училища, като „Еглон“, „Брилянтмон“ и „Ла Гарен“. Лагерът „Алтитюд“ в световноизвестния курорт Вербие ще запали приключенския дух в децата, които ще научат как да палят огън, да готвят на открито, да ходят по въже и още цял куп нови умения.

 

Мода и дизайн, цифрова фотография и мюзикъл пък са включени в програмите на TASIS-Лугано, като центърът предлага и курсове за млади предприемачи и бизнесмени, в които децата се учат и овладяват тънкостите на новите технологии и да развиват идеите си на практика.

 

Седмицата на Швейцария ще се проведе едновременно във всички офиси на Интеграл в България, всеки ден от 9 ч. до 18 ч. Професионални образователни консултанти по планиране на кариерата ще се срещат с деца и родители в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград и Русе, за да предоставят индивидуални препоръки за избор според възрастта, езиковото ниво и интересите на децата.

 

Родителите на деца от 5 до 18 години ще получат отговори на най-често задаваните въпроси в консултантската практика, като се започне от основния, а именно „Защо Швейцария?“. За по-малките деца ще бъдат давани препоръки и възможности и за семейно пътуване с родител.

 

Повече информация за курсовете, участниците, цените и регистрации за лични консултации  с кариерни експерти можете да намерите на www.integral.bg/swissweek/.

 

„Интеграл“ е партньор на „Данибон“ в рубриката „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.