Рубрики
Начало » Представи се » Хитови нови предложения за малки и големи в каталога за езикови ваканции Лято 2018 на „Интеграл“

Хитови нови предложения за малки и големи в каталога за езикови ваканции Лято 2018 на „Интеграл“

 

untitled69

 

Изданието ще бъде представено за първи път пред деца и родители в столичния Гранд хотел София на 18-и ноември, събота от 16 до 18 часа

 

Обратното броене до Коледните празници вече започна, а с това и треската да намерим най-вълнуващия подарък за малките и пораснали деца. Ваучерът за езикова ваканция все по-често е от предпочитаните изненади. Ранното планиране на лятото пести не само време и средства, но е гаранция и за отлично забавление, тъй като изборът между дестинации и възможности е голям. А самостоятелната екскурзия в чужбина за едно дете е нещо толкова вълнуващо и достатъчно интересно, за да откъсне вниманието му от  таблета или телефона за известно време.

 

Добра практика за ранна ориентация и избор е най-обемният каталог за езикови ваканции, разпространяван у нас от консултант номер 1 за образование в чужбина – „Интеграл“.

 

Summer Plus! Iona Campus Activities 21 RHRH

 

Ирландия и Шотландия са хит дестинации за изучаване на английски език в чужбина

 

Двете страни са отлична алтернатива на популярния Лондон и са добър вариант, както за индивидуални, така и за групови ваканции. Сред интересните нови предложения тук са ваканциите в базата на шотландския Heriot-Watt University, която разполага с отлични спортни съоръжения и ирландският ваканционен център в Дъблин National College Ireland.

 

Сред предпочитанията са сериозните езикови курсове, които наблягат на езиковата подготовка и постигане на високи резултати при тестовете за кандидатстване в западен университет. Популярните курсове във Великобритания се провеждат в традиционни елитни британски колежи, като сред най-добрите предложения тази година са Pembroke College, където обучението се води в  базата на известния Oxford University, както и едно от най-престижните пансионни училища във Великобритания Tonbridge School. И двете програми предлагат курсове за „Млад лидер“ на курсисти от възрастови групи между 13 и 16 години.

 

Италиански за малки и големи в Тоскана и Сицилия са две от новите хитови предложения в каталога, а за изучаващите испански са възможностите на езиковите центрове в Малага, комбинирани с уроци по сърф и по танци. Испанското Sotogrande Internation School предлага комбинация на испански или английски с футбол (с представители на Атлетико Мадрид).

 

Може ли математиката да бъде интересна?

 

На този въпрос ще отговори демо урокът „Математиката – вълнуващият свят на числата“. Той е част от програмата и ще покаже преподаването на математика в елитните колежи, чиито бази през лятото се превръщат в езикови центрове за академична подготовка.

 

Английски езикови курсове в САЩ и Канада – хит в предложенията за Лято 2018.

 

summer plus iona campus

 

Подбрани са езикови центрове в популярни и впечатляващи мегаполиси като Ню Йорк и Бостън. Лекциите са в университетски стил, а участниците имат възможност да посетят и американските топ университети от ранга на Харвард. Английски език във филмова академия или в съчетание с хоби мода и американски спортове, предлага Iona College в Ню Йорк, а за любителите на музиката, звуковите ефекти и музикалният мениджмънт са езиковите курсове в Boca Raton, разположен в базата на университета Lynn. За любителите на екзотичните преживявания е възможността за 20 учебни часа седмично на брега на океана в езиков център, в Малибу.

 

Очакваме Ви в София (18 ноември – събота), в Благоевград, Бургас, Велико Търново, Пловдив и Русе (21 ноември), както и във Варна (23 ноември).

 

Научете повече на: www.integral.bg/sp/event/

Интеграл е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.