Рубрики
Начало » Представи се » 6 артистични ателиета във FUNDAY ART ACADEMY

6 артистични ателиета във FUNDAY ART ACADEMY

FAA_Банер960x200pxWEB

 

В новата учебна година отваря врати FUNDAY ART ACADEMY – нов модул в нашата чуждоезикова програма FUNDAY, изцяло насочен към развитие дарованията на децата в сферата на изкуствата.

Снимка 1

Програмата ще помогне на децата да развият своите интереси в 6 артистични направления. Горди сме с подбора на преподаватели, който бе изключително прецизен. Именитите личности, които успяхме да привлечем за работа с децата във всеки от модулите са артисти с огромно лично портфолио, опит в работата с деца, перфектно владеене на английски език и изключително майсторство в своята област.

 

Снимка 2

 

Във новата програма FUNDAY ART ACADEMY всеки преподавател представя своята творческа работилница, целите, които си е поставил и артистичния проект, който ще се развие в рамките на 30 съботи през учебната година. В края й всяко от направленията ще излезе пред родителите със свой творчески продукт, а някои от модулите ще обединят усилия в един общ грандиозен спектакъл.

 

FUNDAY ART ACADEMY е мястото, в което всяко дете от 10 до 15-годишна възраст може да се докосне до необятния свят на изкуството, да развие своите артистични дарби и всичко това на езика на Шекспир.

 

Имаме удоволствието да ви представим всеки от преподавателите във FUNDAY ART ACADEMY. Подробно за програмата можете да научите на https://funday.bg/art-academy/.

 

Модулът по Актьорско майсторство: драма и фентъзи с ръководител Mr. Влади Стефанов открива пред децата как могат да бъдат актьори в един различен техен свят, да се запознаят с жанрове като драма, комедия, фентъзи, да усвоят различни техники, да подготвят етюди и да добият увереност в своята сценична изява.

 

Снимка 3

 

Ms. Елена Стоянова разкрива пред децата как в модул Музикална творческа работилница ще могат да взаимодействат помежду си, как могат да бъдат екип, който развива въображение и креативност, потъвайки в различни музикални стилове: мюзикъл, валсове и модерна музика, опера и джаз. А в края на годината да демонстрират всичко това в един впечатляващ спектакъл подготвен изцяло от тях.

 

Снимка 4

 

Ms. Стефи Райчева вдъхновява децата по темата що е то режисьор, оператор, продуцент, сценарист и как те заедно могат да създадат цял филм в модула по Операторско майсторство и монтаж.

 

Снимка 5

 

Ms. Мариана Кръстева показва на децата, че в модул Графичен дизайн и Анимация ще могат да научат как да изобразят и пресъздадат мечтите си чрез своя собствена анимация.

 

Снимка 6

 

Съвременен танц и други танцови стилове Ms.Алекс Шабаркова разкрива пред децата – как ще се забавляват и ще научават едновременно, ще придобият умения, знания и физическа подготовка, там където танцът е изкуство, а изкуството е култура.

 

Снимка 7

 

FUNDAY ART ACADEMY включва 30 съботи по 4 учебни часа от 10:30 до 14:30ч. Учебните програми на всяко ателие може да видите ТУК.

 

Научете повече и регистрирайте Вашето дете на www.funday.bg.

 

Снимка 8

 

 

FUNDAY ART ACADEMY е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.