Рубрики
Начало » Представи се » FUNDAY ART ACADEMY – Твоето място да развиеш своя талант

FUNDAY ART ACADEMY – Твоето място да развиеш своя талант

 

snimka_art_academy1

 

FUNDAY ART ACADEMY е територия за споделяне и откривателство. Място, в което пред младия творец се разкрива възможността да развие своите артистични умения и да опознае света на изкуството. Свят, който ще му помогне да споделя, да развива въображение и творческо вдъхновение и да реализира множество интересни проекти.

 

Артистичните ателиета имат за цел да развият въображението, таланта и интересите на децата в различни области на изкуството в рамките на 30 съботи в годината.

 

Кой учи децата?

 

fun art 2

 

С FUNDAY ART ACADEMY децата ще имат привилегията да се докоснат до творческа среда под влиянието на майстори – творци. Поканата да участват в това истинско приключение приеха едни от най-ярките представители на артистичните среди у нас – преподаватели с доказано име и талант за работа с млади хора.

 

Какво включва програмата?

funday art 1

 

Всяка събота каките и батковците на възраст между 10 и 15 години напредват в избраната от тях област и се пренасят в свят на забавление и креативност, в който ще осмислят своите избори и ще намерят изворите на вдъхновение и артистизъм. И всичко това на английски език.

 

В 6 ателиета по изкуства, ще помогнем на децата да открият своя път към звездите!

 

Jazz Ballet 0

Актьорско майсторство : драма и фентъзи
Операторско майсторство и монтаж
Музикална творческа работилница
Графичен дизайн и Анимация
Съвременен танц
Джаз балет

Програмата стартира на 5 октомври 2019 г. и включва 30 съботи по 4 учебни часа от 10.30 до 14.30 ч. Научете повече за FUNDAY ART ACADEMY и регистрирайте Вашето дете на www.funday.bg.

FUNDAY е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.