Рубрики
Начало » Представи се » FUNDAY – едно незабравимо приключение

FUNDAY – едно незабравимо приключение

 

funday 2

 

Funday е иновативна образователна програма за деца от 5 до 12 години, с която напредват по английски език без учебни системи, тетрадки и домашни.

 

5 часа всяка събота децата развиват своите комуникативни умения на английски език по най-съвременна интерактивна методика и с преподаватели от Великобритания и Америка.

 

Грижливо подбраните теми за всяка събота ще обогатят знанията на децата във всички сфери на човешкото познание. Под формата на ролеви игри и драма, работа по проекти и виртуални пътешествия, децата напредват по английски език, забавлявайки се.

 

funday 3

 

Всяка седмица има Ателиета по изкуства: оригами, икебана, комикс, рисунка върху коприна, кожарство, грънчарство и квилинг.

 

Активно спортуваме – фехтовка, ориентиране, лакрос, езда, мини голф, катерене и др.

 

В часа по забавна информатика – основите се поставят с Blockly. Това е визуално средство за създаване на алгоритъм чрез блокове от действия, които свързани последователно реализират изпълнението на дадена задача. Работи се в уеб браузър и наподобява Scratch, като генерира JavaScript изходен код.

 

FUNDAY отваря врати и за деца с изявен математически талантДецата ще се запознаят с основите на програмирането. Специалната програма е за ученици на възраст между 9 и 13 години.

Има и два нови модула:

 

FUNDAY IT Academy, където всяко дете ще се запознае с основите на програмирането (Обектно ориентирано програмиране (ООП) по JavaScript) – те сами ще успеят да изработят множество малки програми-приложения, анимации и техни собствени игри. Ще се запознават с понятия като променлива, двоичен код, алгоритъм – линеен, разклонен, цикличен, събитие и събитийно програмиране. Учат се да отстраняват грешки в своя или в чужд код.

 

• С FUNDAY Музикална академия децата с ярък музикален талант ще пеят, танцуват и ще се учат на сценично поведение, като обучението е изцяло на английски език. Децата ще дават идеи, ще участват в написването на сценарий за мюзикъл, който ще бъде представен на финала на тяхното пътешествие в света на музиката, танците и сценичното изкуство.

 

С FUNDAY съботата се превръща в най-чакания ден за всяко дете.

 

funday 1

 

Научете още на: funday.bg и Фейсбук – https://www.facebook.com/funday.espa

Очакваме вашите въпроси и на моб. тел. – 0899 900 705

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.