Рубрики
Начало » Представи се » FUNDAY се завръща

FUNDAY се завръща

Съботата отново е най-чаканият ден за цялото семейство!

14138693_1128486743893484_6003727995672592650_o

 

Скъпи приятели, с радост Ви информираме, че нашата съботна FUNDAY програма стартира на 01 октомври 2016 г. И през тази учебна година ще ни очакват щури забавления, много смях и нови приятелства.

 

С първата ни тема „Денят на музиката и музикалните инструменти” децата ще се запознаят с инструментите в оркестъра, ще се докоснат до блокфлейта, ксилофон, перкусии, триангел и ще направят свой оркестър.

 

funday-deca

 

Вашите любими преподаватели: Мелиса, Соня, Лаура и Ели с ателието по IT Kids, са подготвили за Вас много изненади и вълнуващи приключения в нео света на науката.

 

Мила и колегите й в ателиетата по изкуства са подготвили много нови приложни техники както и доразвиване на уменията Ви по грънчарствo, квилинг, декопаж, оригами и други.

 

funday-risuvane

 

За ателиетата по спорт се гответе за катерене, бейзбол, айкидо, лакрос и любимото Kangoo Jumps.

 

funday

 

 

Научете повече и се регистрирайте за участие тук: http://fun.funday.bg/registration/

Станете и наши добри приятели във Facebook.

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Престави се“.

 

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.