Рубрики
Начало » Представи се » FUNDAY стартира своята лятна чуждоезикова програма SUMMER ADVENTURE

FUNDAY стартира своята лятна чуждоезикова програма SUMMER ADVENTURE

 

unnamed 1

 

За всички деца, за които започва лятната ваканция и имат амбиция да напредват по английски език, FUNDAY стартира своята лятна чуждоезикова програма – SUMMER ADVENTURE. В нея се влючват изключително опитни преподаватели от Англия и Америка с богат опит и дългогодишна практика в работата с деца.

 

По забавен и нетрадиционен начин, изцяло потънали в чуждоезикова среда, децата неусетно ще напредват по английски език. Провеждани изцяло на английски език, часовете ще минават под формат на ролеви игри, виртуални пътешествия, работа по проекти и забавни упражнения. Децата ще усъвършенстват своите комуникативни умения, ще обогатяват своята лексика под знака на различни теми всяка седмица с определен брой думи всеки ден. В края на седмицата каним родителите на открит урок, в който децата ще демонстрират наученото.

 

unnamed 3

 

За децата от FUNDAY SUMMER ADVENTURE всеки ден ще бъде ново приключение с разнообразните спортове и ателиета като фехтовка, конна езда, плуване, грънчарство, флористика, квилинг и много други.
Мили родители, през лято 2016, FUNDAY SUMMER ADVENTURE ще функционира с две групи по 15 деца, като за някои от седмиците местата вече са изчерпани.

 

unnamed2

 

Подробности за темите на всяка една от седмиците, както и организацията на деня, можете да откриете в нашия сайт: http://fsa.funday.bg/.

 

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.