Рубрики
Начало » Представи се » Лятна академия изцяло на английски език

Лятна академия изцяло на английски език

Учим, забавляваме се, развиваме таланта си, спортуваме активно

 

danibon

 

Искате да направите лятната ваканция за Вашето дете приятна и полезна?

 

Не искате тя да е свързана с домашни задания, учебници и учебни тетрадки, но в същото време детето Ви да трупа нови знания и да напредва по английски език?

 

Това е възможно с Лятната академия на FUNDAY – SUMMER ADVENTURE.

 

Иновативната методика на обучение има за цел да превърне летните дни на децата в забавни приключения, докато учат английски език с преподаватели от Великобритания и Америка.

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е програма, посветена на деца от 5 до 15-годишна възраст. Всеки ден през седмицата от 9 до 17 часа малчуганите учат английски, творят, спортуват и се забавляват.

 

5 учебни часа децата напредват по английски език с преподаватели, носители на езика, по интерактивен и забавен начин: под формата на проекти, ролеви игри, виртуални пътешествия, творчество и много забавления.

 

В специални Ателиета по изкуства децата развиват своята креативност и талант: оригами, икебана, рисуване върху коприна, кожарство, грънчарство и квилинг, папиемаше, флористика и други.

 

Заедно спортуваме всеки ден: фехтовка, ориентиране, лакрос, конна езда, мини голф, катерене, плуване и други.

 

Всяка седмица е подчинена на различна тема – учим за птиците, животните, космоса, човешкото тяло, контитентите, седемте чудеса на света и други. Целта ни е да обогатим енциклопедичните знания на децата, обединявайки дейностите през цялата седмица под знака на темата.

 

Всички активности са изцяло на английски език, водени от Native Speaker преподаватели. Целта на програмата е по позитивен и забавен начин, без напрежение и стрес децата да развият умението за свободно общуване на английски език, поставени в интелектуално стимулираща среда.

 

С FUNDAY SUMMER ADVENTURE успяваме да превърнем лятната ваканция в забавления и едно истинско приключение на английски език!

 

Програмата стартира от 20.06.2016 г. до 13.08.2016 г.

 

Вижте повече за нас: http://vbox7.com/play:771145d7d3

 

Започни своето приключение сега: http://fsa.funday.bg/

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.