Рубрики
Начало » Представи се » Лятна ваканция с FUNDAY SUMMER ADVENTURE – едно незабравимо приключение!

Лятна ваканция с FUNDAY SUMMER ADVENTURE – едно незабравимо приключение!

 

начална_

 

Най-лесният начин вашето детето да напредне в чуждия език е то да бъде потопено в естествената чуждоезикова среда и неусетно да учи докато се забавлява.

 

Чуждоезиковата програма FUNDAY SUMMER ADVENTURE е единствената лятна програма в София, която осигурява на децата целодневни занимания в англоезична среда. Програмата е подходяща за деца от 5 до 13-годишна възраст.

 

Приключението започва на 17 юни и ще продължи чак до 5 септември, от понеделник до петък, от 09:00 до 17:00 ч.

 

25 учебни часа на седмица децата имат занимания с преподаватели от Великобритания, които потапят децата в света на науката и приключенията чрез интерактивни методи на обучение, учене чрез преживяване и работа по проекти. Така те разширяват речниковия запас на децата, подобряват комуникативните им умения и им помагат да бъдат уверени в ежедневната му употреба.

 

 

ДЕНЯТ е изключително динамичен, допълнен от ателиета по изкуства, в които децата усвояват различни приложни техники, много нови термини на английски език и развиват своята креативност.

 

 

СПОРТЪТ е неразделна и важна част от деня в Лятната програма. Сутрин децата имат спортна тренировка, а всеки следобед има организирани спортни занимания като: плуване, конна езда, фехтовка, тенис , канго джъмпс и др. Както и  множество забавления на открито – пикници, походи и посещения на детски развлекателни паркове.

 

BeFunky-collage

 

А краят на седмицата е посветен на семейството! В специален петъчен празник децата демонстрират пред родителите напредъка си по английски език и се забавляват.

 

 

ЧУЖДОЕЗИКОВАТА ПРОГРАМА  FUNDAY SUMMER ADVENTURE  ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСА – ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА НАУЧИШ  ЧУЖД ЕЗИК ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАШ?

 

Къде да намерим отговора?

_MG_5086

 

Посете ни на нашия сайт или на www.facebook.com/funday.espa/ и  ще се убедите сами!

 

Подарете едно пълноценно и незабравимо лято на своето дете!

 


FUNDAY е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.