Рубрики
Начало » Представи се » Лятна ваканция с FUNDAY SUMMER ADVENTURE – едно незабравимо приключение!

Лятна ваканция с FUNDAY SUMMER ADVENTURE – едно незабравимо приключение!

 

DSC_1218 (1)_Fotor

 

Най-лесният начин вашето детето да напредне в чуждия  език е то да бъде потопено в естествената чуждоезикова среда и неусетно да учи, докато се забавлява.

Как да се случи това, обаче?

 

DSC_0834_Fotor

 

 

Верният отговор е – Чуждоезиковата програма FUNDAY SUMMER ADVENTURE. Това е единствената лятна програма в София, която осигурява на децата целодневни занимания в англоезична среда. Програмата е подходяща за деца от 5 до 12-годишна възраст.

 

Приключението започна на 18 юни и ще продължи чак до 7 септември, от понеделник до петък от 9 до 17 ч. Всеки ден за децата на FUNDAY SUMMER ADVENTURE са осигурени 5 учебни часа с квалифицирани преподаватели от Англия и Америка, за които английският е майчин език.

 

Native speakers преподавателите прилагат интерактивни методи на обучение, опиращи се на учене чрез преживяване и работа по проекти, които потапят децата в света на науката и приключенията. Така те провокират любопитството им към езика и им помогат да бъдат уверени в ежедневната му употреба.

Какви са ползите за децата?

Те неусетно преодоляват предизвикателствата на чуждия език, разширяват речниковия си запас, подобряват комуникативните си умения, усвояват нови знания без скука и излишно натоварване и придобиват самочувствие в общуването на чужд език.

ДЕНЯТ е изключително динамичен, допълнен от ателиета по  изкуства, в които децата усвояват различни приложни техники, много нови термини на английски език и развиват своята креативност.

19800974_1517656108309877_7380374559566729813 (1)

 

СПОРТЪТ е неразделна и важна част от деня в Лятната програма. По време на организираните като спортна тренировка сутрешни  междучасия децата напредват в различни нетрадиционни спортни дисциплини – катерене, бадминтон, ориентиране, стрелба с лък и др. В спортните  следобеди всеки ден за децата са организирани активни спортни занимания: плуване, конна езда, фехтовка, тенис, канго джъмпс и др. Както и множество забавления на открито – пикници, походи и посещения на детски развлекателни паркове.

06 koncheta 04

Чрез разнообразните теми всяка седмица децата обогатяват енциклопедичните си знания и лексиката си на английски език. Потопени в англоезична среда през целия ден, те неусетно започват да използват английския език в ежедневната си употреба.

 

А краят на седмицата е посветен на семейството. В специален петъчен празник децата демонстрират пред родителите напредъка си по английски език и се забавляват.

DSC_0375

ЧУЖДОЕЗИКОВАТА ПРОГРАМА FUNDAY SUMMER ADVENTURE ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСА – ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА НАУЧИШ  ЧУЖД ЕЗИК ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАШ.

Къде да намерим отговора?

Посете ни на: https://www.facebook.com/funday.espa/ или на сайта: https://funday.bg/ и ще се убедите сами!

 

Подарете едно пълноценно и незабравимо лято на своето дете!

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.