Рубрики
Начало » Представи се » FunDay Summer Adventure – мечтаната детска ваканция

FunDay Summer Adventure – мечтаната детска ваканция

 

FunDay

 

Всяко дете очаква лятото с нетърпение, за да изживее щастливи емоции и за да се случват нови вълшебства.

И това лято вълшебствата и приключенията си имат име:  FunDay Summer Adventure – изучаване на английски език с преподаватели от Великобритания, спорт и много забавления.

Програмата е посветена на деца от 5 до 15-годишна възраст в периода 15 юни – 15 август. Всеки ден те ще изучават по 5 часа английски език с преподаватели, носители на езика.

 

Funday2

 

Грижливо подбрани теми за  всяка една седмица ще обогатяват знанията на децата във всички сфери на човешкото познание. Под формата на ролеви игри и драма, работа по проекти и виртуални пътешествия FunDay Summer Adventure отваря пред децата нови хоризонти.

В следобедите те ще се докосват до различни видове спорт – езда, катерене, миниголф, басейн, Коколандия, и различни изкуства, ще пеят и танцуват.

 

FunDay 3

 

Осигурено е трикратно хранене: сутрешна плодова закуска, топъл обяд и следобедна закуска, както и натурални сокове и минерална вода през целия ден.

 

Цена:  110 euro на седмица

При три последователни седмици – 10% отстъпка

При две и повече деца от семейство – 10% отстъпка

Доведи приятел – 10% отстъпка

При комбинирани обстоятелства – до 20 % отстъпка

 

Посетете ни на www.funday.bg

Можете да регистрирате Вашето дете ТУК.

Телефон за информация : 0899 900 705

 

 

 

FunDay е партньор на Данибон в „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.