Рубрики
Начало » Представи се » FUNDAY SUMMER ADVENTURE – незабравимо лятно приключение

FUNDAY SUMMER ADVENTURE – незабравимо лятно приключение

Учиш английски, докато се забавляваш

funday july 2016 1

 

Ако искате да подарите едно незабравимо лято на своето дете, регистрирайте го ТУК.

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE e чуждоезикова ваканция, с която децата 5 часа всеки ден напредват по английски език с преподаватели Native speakers. В часовете, които преминават под формата на ролеви игри, работа по проекти и виртуални пътешествия децата обогатяват своята лексика на английски език и научават много нови факти за света!

 

Грижливо подбраните теми всяка седмица им откриват нови хоризонти и ги отвеждат в непознати светове.

 

И тази седмица ще бъдем креативни, иновативни и полезни като запознаем децата с правото да имат чиста околна среда и задължението да я опазват. Мотото на седмицата е „Чиста земя, здрави деца!“ и за да провокираме мисленето на децата, ще отправим към тях проблемния въпрос: ‘‘Защо трябва около Вас да е чисто?‘‘. Ще ги запознаем и с разделното събиране на отпадъците и колко е важно това за опазване на планетата Земя. Нашите преподаватели от Великобритания Роб и Соня ще помогнат на децата да развържат езика си на английски език и да научат много нови термини и думи, свързани с темата на седмицата.

 

funday july 2016 2

 

Следобедите са изпълнени със смях и забавления в часове по: фехтовка, бейзбол, катерене, конна езда, kangoo jumps. И тъй като е лято, няма как да минем без плувен басей, разходки в планината и туризъм, посещения в парк Коколандия.

 

funday july 2016 3

 

В часовете по изкуства децата се запознават с различни техники – декупаж, папиемаше, квилинг, грънчарство, комикс, оригами и др.

 

funday july 2016 4

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE развива умението за свободно общуване на английски език на децата по изключително позитивен и забавен начин. Целта ни е да обогатим енциклопедичните знания на децата във всички сфери на човешкото познание като едновременно с това усъвършенстват владеенето на английски език.

 

FUN DAY SUMMER ADVENTURE – учиш английски, докато се забавляваш. Приключението за учене на английски език чрез преживяване продължава и през следващите седмици.

 

Регистрирай се ТУК.

Следете и нашата Фейсбук страница, на която ще видите всичко, което се случва през седмицата.

За да видите актуалните цени и промоции, проверете ТУК.

 

FUNDAY e партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.