Рубрики
Начало » Представи се » Специални отстъпки за ранни записвания за FUNDAY SUMMER ADVENTURE

Специални отстъпки за ранни записвания за FUNDAY SUMMER ADVENTURE

 

imageedit_1_6672590002

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE Ви предлага една уникална възможност за полезно и незабравимо лято за Вашите деца! Нашата лятна програма предлага англоезична среда, в която децата са заобиколени от предизвикателства и възможности, които им позволяват да напредват неусетно по английски език и да развиват своите умения в областта на спорта и изкуствата.

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е единствената целодневна чуждоезикова програма в София, която осигурява на децата 5 учебни часа на ден с преподаватели от Англия и Америка, разнообразни ателиета по изкуства и спортни следобеди.

 

Всеки делничен ден FUNDAY-ците са потопени в англоезична среда и надграждат знания без учебници, тетрадки и домашни. Нашите Native speakers преподаватели работят с децата за обогатяване на английския им речников запас и подобряване на комуникативните им умения. Обучението е организирано с най-съвременни методи на учене чрез преживяване, работа по проекти, интерактивна методика на обучение, чрез които нашите Native speaker преподаватели провокират интереса на децата към езика и им помагат да придобият самочувствие и увереност в ежедневната му употреба.

 

imageedit_3_6440635344

 

В ателиетата по ИЗКУСТВА децата упражняват различни приложни техники и развиват своята креативност. СПОРТЪТ е неразделна и важна част от ежедневието във FUNDAY SUMMER ADVENTURE. Сутрин децата имат спортни тренировки с продължителност на един учебен час, а следобедите се превръщат в истинско приключение с любимите им: плуване, конна езда, фехтовка, тенис, канго джъмпс и др. както и множество забавления на открито – пикници, походи и ежеседмично посещение в любимия им Fun Park.

 

Всеки петък организираме ОТКРИТ УРОК, на който Вие, скъпи родители, можете да се забавлявате заедно с децата и техните Native Speaker преподаватели и да проследите напредъка им по английски език.

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE ще продължи цяло лято чак до 10-ти септември, като обхващаме вълнуващи теми, близки до детския свят и интереси. Обогатяваме енциклопедичните познания на децата и ги потапяме в свят на приключения и науки.

 

Регистрациите вече започнаха и можете да се възползвате от Специални отстъпки за ранни записвания до 30.05.2021 г.

– за една или две седмици – 10%;

– за три седмици – 15%;

– за четири последователни седмици – 1080 лева;

– за 6 и повече седмици – 20%;

* Промоцията важи при сключване на договор и заплащане на абонамента до 30.05.2021 г.

 

Станете наши приятели във Facebook – там ежеседмично публикуваме снимки на FUNDAY-ците от забавните, съботни приключения, а от 18.06 и на всички участници във FUNDAY SUMMER ADVENTURE!

 

Очакваме Ви!

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е партньор на Данибон в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.