Рубрики
Начало » Представи се » FUNDAY SUMMER ADVENTURE – суперхрани, супердеца и суперпреживяване

FUNDAY SUMMER ADVENTURE – суперхрани, супердеца и суперпреживяване

 

DSC_0129

 

Тази седмина нашите преподаватели от Великобритания Роб и Соня направиха ученето на английский език още по-забавно с игри, песни и танци. Под знака на седмица – Кулинални приключения, малките ученици с ентусиазъм и усмивки откриваха колко е важно да се храним правилно, кои са най-полезните храни; сами приготвяха храна.

 

В пет учебни часа всеки ден от FUNDAY SUMMER ADVENTURE децата напредват със своите преподаватели Native speakers без тетрадки и домашни. Програмата е изцяло насочена към подобряване на комуникативните им умения по английски език. Чрез темата на седмица децата усвояват енциклопедични знания във всички сфери на човешкото познание, разпределени в групи спрямо тяхното ниво и възраст.

 

DSC_0176

 

Тази седмица децата учиха за полезните храни и кулинарните особености на различните страни. Научиха много нови думички на английски език. И всичко това с много смях, игри и нови приятелства. Малките изследователи на здравословното хранене запретнаха ръкави в кухнята и усетиха какво е сам да си приготвяш прехраната.

 

DSC_0206

 

И тъй като е лято, следобедите бяха изпълнени с различни забавляния – басейн, пикник в парка Дендрариум, мини Коколандия и детски аткракциони на открито.

 

Традиционно в последния ден от седмицата децата показват наученото на открит урок пред своите родители. На празника те почерпиха родители си с току-що приготвената от тях здравословна пица.

 

DSC_0216

 

Приключението за учене на английски език чрез преживяване продължава и другата седмица. Със своите преподаватели от Великобритания Соня и Роб децата ще научат много за различните култури и традиции по света.

 

Със SUMMER ADVENTURE – едно чудесно лятно приключение, учиш английски, докато се забавляваш.

 

DSC_0147

 

Регистрирай се ТУК.

Следете и нашата Фейсбук страница, на която ще видите всичко, което се случва през седмицата.

За да видите актуалните цени и промоции проверете ТУК.

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.