Рубрики
Начало » Представи се » FUNDAY SUMMER ADVENTURE – най-забавната лятна ваканция на английски език

FUNDAY SUMMER ADVENTURE – най-забавната лятна ваканция на английски език

 

FSA-e1525794417674 (1)

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е единствената целодневна чуждоезикова програма в София, осигуряваща на децата 5 учебни часа на ден с преподаватели от Англия и Америка, разнообразни ателиета по изкуства и спортни следобеди.

 

Всеки ден, от понеделник до петък, децата са потопени в англоезична среда и напредват в знанията си под мотото “Учим английски, забавлявайки се”.

 

Нашите преподаватели, естествени носители на езика, работят с децата за обогатяване на речниковия им запас и за подобряване на уменията им за общуване на английски език. Чрез интерактивна методика на обучение, работа по проекти и учене чрез преживяване, нашите Native speakers преподаватели провокират интереса на децата към езика и им помагат да придобият самочувствие и увереност в ежедневната му употреба.

 

 

С грижливо подбраните теми за всяка една от седмиците, близки до детския свят и интереси, децата във FUNDAY SUMMER ADVENTURE всеки ден усвояват енциклопедични знания и нова лексика на английски език.

 

 

Всеки следобед децата споруват активно и се забавляват на открито: катерене, плуване, конна езда, стрелба с лък , Kango Jumps, походи и пикници в планината, и незабравими мигове в любимия за всички деца FunPark.

 

Децата развиват свoите умения и креативност в разнообразните ни ателиета по изкуства – грънчарство, скулптура, декопаж, стъклопис, квилинг, оригами и други.

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е мечтаната и незабравима лятна ваканция, която осигурява всичко, от което децата имат нужда – напредват по английски език, работят в ателиета по изкуства, спорт всеки ден и създават нови приятелства!

 

 

Всеки петък FUNDAY SUMMER ADVENTURE кани родителите на открит урок, на който да се убедят сами, колко много са научили децата само за една седмица.

 

За децата сме осигурили трикратно хранене – плодова закуска, топъл обяд и следобедна закуска, както и плодове, минерална вода и плодови сокове през целия ден!

 

С FUNDAY SUMMER ADVENTURE децата напредват по английски докато се забавляват!

 

Програмата стартира на 18 юни и ще продължи до 7 септември! Можете да се регистрирате за избрани от Вас седмици тук.

 

Възползвайте се от 10% отстъпка за ранно записване до 15.05.2018г.

* Промоцията важи при сключване на договор и заплащане на абонамента до 15.05.2018.

Подробна информация за програмата можете да получите на funday.bg.
Актуалните промоции и отстъпки следете в нашата facebook страница.

 

FUNDAY SUMMER ADVENTURE е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.