Рубрики
Начало » Представи се » FUNday – учим английски, забавлявайки се

FUNday – учим английски, забавлявайки се

 

funday-danibon

 

Когато ученето на английски е незабравимо приключение. Когато не е обвързано с домашни задания, учебници и помагала. Когато се забавляваме, творим и спортуваме, учейки английски език….Тогава значи сме попаднали във FUNday.

 

FUNday е време за усмивки и позитивни емоции. FUNday открива магията, която всяко дете носи в себе си. Как? Предоставяйки на децата поле за изява, общувайки свободно на английски език, без стрес, напрежение, с помощта на изкуството, спорта, поощрявайки свободната мисъл без натоварване от учебници, тестове и учебни материали.

 

FUNDAY е иновативна образователна програма на английски език за деца от 5 до 12 години. Интерактивната методика има за цел да развие способността на децата да общуват свободно на английски език с помощта на преподаватели от Великобритания и Америка – native speakers.

 

Всяка събота петте учебни часа се провеждат под формата на виртуални пътешествия, експерименти, рисуване, спорт, игри изцяло на английски език. Програмата е различна всяка седмица и е подчинена на теми от областта на орнитологията, биологията, географията, психологията и други научни дисциплини, които обогатяват знанията на децата във всички сфера на науката.

 

В специални Ателиета по изкуства развиваме творчеството на нашите FUNday-ци. Там заедно отключваме вратата на креативността и се впускаме във вълшебния свят на изкуството: оригами, икебана, рисуване върху коприна, кожарство, грънчарство и квилинг.

 

Спортуваме активно бейзбол, фехтовка, ориентиране, лакрос, езда, мини голф, катерене, канго джъмпс.

 

Не ни порпускайте!

Превърнете съботата в АКТИВЕН и ЗАБАВЕН ден с много емоции и английски език!

Очакваме ви!

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.