Рубрики
Начало » Представи се » FUNDAY – забавно и увлекателно приключение за деца от 5-12 години на английски език

FUNDAY – забавно и увлекателно приключение за деца от 5-12 години на английски език

 

funday it academy

 

С началото на новата учебна година много родители си задават въпроса:

 

„Как да направим почивните дни на децата приятни и полезни?“.

 

Възможно ли е децата да обогатят своите знания по английски език по нетрадиционен и увлекателен начин, като едновременно с това усвояват нови умения и се забавляват?

 

Да, отговорът е FUNDAY.

 

funday deca

 

FUNDAY е иновативна образователна програма, която превръща съботния им ден в едно незабравимо и полезно приключение на английски език. С FUNDAY децата напредват по английски език без учебни системи, тетрадки и домашни. Пет часа всяка събота с преподаватели от Великобритания и Америка те развиват своите комуникативни умения, чрез най-съвременна интерактивна методика.

 

Новост в програмата FUNDAY за учебната 2015-2016 година е час по забавна информатика с Blockly за най-малките. Всяка събота децата ще имат един час забавна информатика с Blockly.

 

funday it academy 2

 

В него те ще напредват в света на информационните технологии посредством визуално средство за създаване на алгоритъм чрез блокове от действия, които свързани последователно реализират изпълнението на дадена задача. Работи се в уеб браузър и наподобява Scratch като генерира JavaScript изходен код.

 

funday it academy 3

В края на годината 6-7 годишните деца ще могат да създават собствени персонализирани игри или истории, а също и ще научат как може да накарат любим герой да нарисува фигури, които могат да споделят с всички, които желаят.

 

На 24.10.2015 г. година децата ще се срещнат със своя любим преподавател от миналата година – Руслана Анастасова и едно от най-чаканите ателиета – Ателието по керамика. На истинско грънчарско колело всяко дете ще има творческата възможност да изработи своя уникален глинен съд. И всичко това на английски език!

 

funday gruncharstvo

 

С FUNDAY всяка събота е едно незабравимо преживяване.

 

Направете регистрация ТУК

 

Повече информация на сайта на FUNDAY.

Свържете се с нас и на телефон – +359 899 900 705

Фейсбук – https://www.facebook.com/funday.espa

 

funday 2

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.