Рубрики
Начало » Представи се » Хитови предложения за езикови ваканции „Лято 2019“ представя новият каталог на Интеграл на 17 ноември в Central Park Hotel Sofia

Хитови предложения за езикови ваканции „Лято 2019“ представя новият каталог на Интеграл на 17 ноември в Central Park Hotel Sofia

Футбол с „Валенсия“, Хари Потър лагер в Англия и езиков курс с пилотиране на самолет във Франция са част от изненадите в изданието

????????

 

Летните езикови ваканции отдавна се превърнаха от мода в неизменна част от доброто образование за българските деца. Всяка година над 1000 ученици на възраст от 8 до 18 години „развързват езика“ във Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Швейцария, Португалия.

 

Ранното планиране на лятото пести време и средства и е гаранция и за отлично лятно забавление, достатъчно вълнуващо, за да замести традиционните занимания със смартфона и таблета.

 

Добра практика за ранен избор бе наложена с най-обемния каталог за езикови ваканции, разпространяван у нас от „Интеграл“. Премиерата на изданието тази година е на 17 ноември (събота) от 16 часа в Central Park Hotel Sofia (до НДК), където пред деца, родители и учители се представят най-добрите възможности.

 

SP_EVENT

Нови „морски“ предложения, Хари Потър – магически курс и академична езикова подготовка в Оксфорд

 

са сред акцентите в новото издание. Англия си остава предпочитана дестинация от деца и родители, не само заради перфектното обучение по английски в страната на Шекспир, но и заради много възможности според възраст и интереси на детето. За малките деца, при които игрите и забавленията са водещи през лятото, са предложенията на езиковите центрове Claremont School до градчето Хейстингс и Canford School, до Борнмът в крайбрежната част на Острова. Сред интересните забави са новите предложения за Хари Потър – курс, където децата се запознават с тайнствения свят на магията и изучават езика по забавен начин. Каталогът предоставя академични курсове в четири нови училища в района на Оксфорд, както и шотландския езиков център Merchiston Castle, Единбург.

 

Футбол с треньори на Валенсия и курсове с пилотиране на самолет

 

са две от атрактивните предложения за лято 2019-а. За любителите на испанския футбол се предоставя възможност да тренират в кампуса на швейцарското международно училище La Garenne с треньори на Валенсия. Френското училище Ecole des Roches пък предлага за по-големите деца да изучават английски или френски в комбинация с курс за летене с малък самолет и пилотиране. Бизнес и лидерство в Канада и САЩ са предложенията за учениците, които желаят да се потопят в атмосферата на обучение зад Океана.

 

„Вкус“ на английска литература“ ще е тема на открит урок

 

който ще проведе специалният гост на събитието в София – директорът на Sixth Form в d’Overbroeck’s College Алисдър Макферсън. Той ще демонстрира пред ученици, родители и учители начините за интересно и вълнуващо обучение, застъпен в летните програми на известното британско училище.

 

Каталогът представя възможности както за индивидуални, така и за групови пътувания, подходящи за по-малките ученици. Италиански и вино в Рим, испански със салса и фламенко, както и японски, китайски, португалски и арабски са предложенията за възрастни.

 

От 17 ноември ще стартира и кампанията на „Интеграл“ за ранно записване с 5% отстъпка за индивидуално пътуване за всички курсове от каталога. След София каталогът ще бъде представен в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив и Русе.

 

Повече за събитието в София и другите градове може да се видите на http://www.integral.bg/sp/event/

 

Интеграл е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.