Рубрики
Начало » Представи се » Информационни срещи за прием в St. George International School and Preschool за учебната 2021-2022 година

Информационни срещи за прием в St. George International School and Preschool за учебната 2021-2022 година

Информационни срещи за родители и кандидат-ученици

 

STG banner Danibon December 2020

 

Ние, в St. George International School and Preschool, вярваме, че обучението е динамичен процес, в който основополагаща роля играе припокриването на ценности и визия за развитие между родители, ученици и училище и взимането на решение за избор на образователна институция следва да е в резултат на информиран избор. Затова отваряме своите врати за всички родители и кандидат-ученици.

 

В случай че Ви предстои такова важно решение, можете да се свържете с нашия отдел „Прием“ и да насрочите виртуална среща или да ни посетите на място. Така ще имате възможността да се потопите в атмосферата на нашето училище и да обсъдите вълнуващите ви въпроси.

 

Очакваме ви!

Повече информация можете да получите на следния линк.

 

St. George International School and Preschool е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За ЧСУ "Свети Георги" / St. George International School & Preschool

St. George International School and Preschool прилага интегрирано в рамките на учебния ден обучение по два образователни стандарта: съгласно ДОС на МОН за Република България и съгласно британските международни образователни стандарти (Cambridge International Education) за начално, прогимназиално ниво, IGCSE и GCE A Level. В подкрепа на силната академична програма, базата е оборудвана с високотехнологични научни и компютърни лаборатории и кабинети, както специализирани помещения за приложни, изящни, музикални и сценични изкуства и спорт. Учебните часове предоставят неограничени възможности за придобиване на знания и изявяване на индивидуалните заложби и способности, като по този начин учениците развиват любов към ученето, заради самото знание и увереността, която им дава то. В St. George International School and Preschool не само усвояваме и обменяме знание - ние го създаваме, поставяме си високи цели и заедно, с взаимна подкрепа и уважение, създаваме бъдещето - тук и сега.