Рубрики
Начало » Представи се » Иновативни самоучители за рисуване

Иновативни самоучители за рисуване

 

Преди гоobicham-da-risuvam-kniga-4-peyzazhi-i-natyurmortiдина на пазара излязоха първите две книжки от поредицата иновативни самоучители „Обичам да рисувам“ – „Портрети“ и „Животни и птици“. Огромният им успех показа, че копнежът по красота и самоусъвършенстване не е чужд нито на възрастните, нито на децата.

Наскоро излязоха още две книжки от поредицата – „Пейзажи и натюрморти“ и „Животни и птици 2“. „Обичам да рисувам“ преоткрива магията на черно-белите илюстрацobicham-da-risuvam-kniga-3-zhivotni-i-ptitsi-2ии. Всяка книжка съдържа инструкции стъпка по стъпка с нагледни примери за различните техники при боравенето с молив. Иновативният подход помага на начинаещи и напреднали да навлязат бързо в света на рисуването и да разгърнат пълния си потенциал.

С всяка следваща илюстрация изкушените от рисуването напредват изненадващо бързо, при това – като се забавляват. Полезните съвети и практичните упражнения могат да превърнат всеки в магьосник на рисуването, а моливът – в магическа пръчка, с чиято помощ да създава уникални портрети, животни, пейзажи и натюрморти.

 

Как интерактивните самоучители ни учат да рисуваме?

Заповядайте няколко кратки урока – подарък от Софтпрес

obicham-da-risuvam-kniga-3-zhivotni-i-ptitsi-2-6 obicham-da-risuvam-kniga-4-peyzazhi-i-natyurmorti-1 obicham-da-risuvam-kniga-4-peyzazhi-i-natyurmorti-2

Издателство „Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.