Рубрики
Начало » Представи се » Иновативно-образователна програма, изцяло на английски език

Иновативно-образователна програма, изцяло на английски език

FUNDAY превръща съботата в най-приятното и полезно забавление за всяко дете, в най-чакания ден за цялото семейство!

fun-saturdays

 

FUNDAY е иновативно-образователна програма за деца от 5 до 12-годишна възраст. Програмата е изцяло на английски език с “Native Speaker” преподаватели от Англия и Америка. Интерактивната методика на преподаване има за цел да развие способността на децата да общуват свободно на английски език. Децата на FUNDAY напредват бързо, в рамките на 5 учебни часа всяка събота, употребявайки езика без учебници, тетрадки и домашни – само с  помощта на мултимедия, виртуални пътешествия, работа по проекти, разнообразни експерименти и свободна комуникация.

В Ателиетата по изкуства на програмата FUNDAY децата усвояват разнообразни техники: рисуване върху коприна, кожарство, грънчарство, декупаж, флористика, комикс, оригами, квилинг и др.

 

Иновативно-образователната програма FUNDAY предлага и множество необичайни, разнообразни и динамични спортове, като: фехтовка, ориентиране, лакрос, езда, мини голф, катерене, Kangoo Jumps и др. Те помагат на децата да обогатяват своята координация и да подобряват гъвкавостта, силата и бързината си, като допринасят малчуганите да преживеят един наситен с емоции и динамика ден.

 

fun-saturdays2

 

Научете повече и се регистрирайте за участие тук: http://fun.funday.bg/registration/

Станете и наши добри приятели във Facebook.

 

FUNDAY е партньор на „Данибон“ в инициативата „Престави се“.

 

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.