Рубрики
Начало » Представи се » Izzi Pass – школа по математика и български език за ученици от 5 до 7 клас

Izzi Pass – школа по математика и български език за ученици от 5 до 7 клас

Школата за кандидат-гимназисти Izzi Pass е на новото частно училище Izzi Science for Kids

izzi pass 1.jpg

 

Школата за кандидат-гимназисти Izzi Pass, която новото частно училище Izzi Science for Kids стартира от септември, отваря и групи за 5. клас. Задълбочените занимания по математика и български език и литература ще подготвят децата за успешно преминаване на матурите и приемните изпити в елитните частни гимназии.

 

imageedit_1_4750946383-COLLAGE

 

Курсовете за деца от 5. до 7. клас ще бъдат в следобедите от понеделник до сряда в модерните зали на училището. За всеки клас са предвидени 120 часа по предмет, като ще се движат по предварително изготвена програма от водещите учители Даниела Богданова и Лиляна Демебукова. Те са с доказан опит в подготовката на кандидат-гимназисти и извеждането им до отличен резултат на изпитите след 7. клас.

 

uchitel izzi pass 2

 

Лиляна Демебукова има 30-годишен стаж като учител по математика. Нейните ученици редовно постигат високи успехи на кандидат-гимназиалните изпити по математика.

 

uchitel izzi pass 1

 

Даниела Богданова е вдъхновяваща учителка по български език и литература, с чиято помощ няколко випуска седмокласници показват отлични резултати на матурите.

 

image2

 

Уроците в школата ще започнат с началото на учебната година, като ще продължат до юни 2020 г. Подготовката за един от предметите е на стойност 1100 лева, а общата цена за двата е 1900 лева. В тези такси се включват учебните помагала, два пробни изпита и възможност за транспорт до ключови места в София.

 

Повече информация и записвания вижте тук – http://izzi.academy/izzi-pass/

Може да ги последвате във Facebook – https://www.facebook.com/izzi.science

 

Izzi Pass e участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Izzi Science for Kids

“Лесна наука за деца” е частно начално училище със засилен фокус към наука и с двуезична програма. То е в процес на регистрация към МОН и акредитация от Cambridge International. Следва STEAM програмата (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) на Cambridge Primary.