Рубрики
Начало » Представи се » ЧОУ Izzi Science for Kids отбеляза първата си година с втора сграда и нови учители

ЧОУ Izzi Science for Kids отбеляза първата си година с втора сграда и нови учители

Активен е приемът за деца от 2 група до 6 клас, включително

 

103476829_556272071695584_8630304624720476943_n-1228x691 (1)

 

С втора сграда и нови учители в екипа ЧОУ Izzi Science for Kids („Наука за деца“) отбеляза първата си учебна година. През юни 2019 г. училището отвори врати с амбицията да предостави място за двуезично обучение на деца от 5 до 13 години с фокус върху природните науки. Програмата му е базирана на опита на Cambridge International и надгражда изискванията на МОН по основните предмети като БЕЛ и математика за всички възрасти.
За повече от 12 месеца работа Izzi Science for Kids се разви и разшири, докато учениците му трупаха нови знания и умения. Екипът му постигна редица важни успехи и спечели доверието на много признателни родители.

Висококвалифициран екип

Учителите ни по природни науки в Izzi Science for Kids са сред най-добрите специалисти в своите области. Освен познанията си по физика, химия, биология, астрономия, история и география, те имат и изключителен подход към децата. Като комуникатори на науката Никола Каравасилев, Наско Стаменов, Явор Денчев, Димитър Желев успяват да представят сложните явления, експерименти и факти на разбираем и достъпен за децата начин.

 

Уменията на учителите по наука в училището се съчетават с опита и познанията на началните педагози и преподавателите от прогимназиален етап, които работят с децата. Лиляна Демебукова и Даниела Богданова вече от година работят с учениците, които ще навлязат в прогимназиален етап на обучение в Izzi Science for kids. Към тях от септември ще се присъединяват и учители по БЕЛ и математика от Американския колеж, престижни части и държавни училища.

 

Нови лица има и сред началните педагози в Izzi Science for Kids. Детелина Вълкова и Ели Войнова поемат новите ученици в 1-3 клас.

Разширяване на учебната база

Училището отвори втора сграда с просторни класни стаи, арт ателие с много светлина, голяма зала за танци и спортна зала. Разполага с модерна лаборатория и вдъхновяваща зала по география и история. Учениците могат да ползват много зони за игра и почивка, както и богата библиотека на български и английски език.

 

Втората сграда се намира в непосредствена близост до първата, което улеснява транспорта при родители, които имат повече от едно дете на различна възраст, записани в Izzi Science for Kids.

Онлайн обучението в Izzi Science for Kids

Учителите и ръководството на Izzi Science for Kids предоставиха на своите ученици добре организирано и структурирано онлайн обучение. Децата от всички възрасти не пропуснаха материал по основните предмети като БЕЛ, английски език и математика. Учителите по наука, изкуство, музика и спорт в училището съумяха да представят заниманията, изискващи пряк контакт с децата, по възможно най-добрия начин в онлайн средата.

Активен социален живот и интересни гости за децата

Децата от Izzi Science for Kids имат възможност да участват в най-големите научни събития в София като Европейска нощ на учените, Фестивала на науката, Science bricks. По този начин се развива вродения в тях артистизъм и творчески талант.

 

През учебната година децата на Izzi Science for Kids се срещнаха и с вдъхновяващи известни личности. Йордан Йовчев, Ивет Лалова, Биляна Траянова, Катя Антонова, Стефан Вълдобрев, пилота Марио Бакалов, д-р Пламен Масларски са сред вдъхновяващите личности, които гостуваха реално и виртуално в ЧОУ Izzi Science for kids.

Детски център Izzi Start

Целодневният детски център Izzi Start към училище Izzi Science for Kids отвори врати, за да даде първата крачка за най-малките любопитни и енергични деца към света на науката. Той отвори с амбицията да предостави адекватно обучение и да осигури подходящо място за деца между 3 и 5 г., които имат нужда от активни занимания и задоволяване на своето любопитство.

 

Ежедневно малчуганите имат интригуващи и обогатяващи занимания, съобразени с възрастта и възможностите им, с които да откриват и опознават света около себе си и да развиват речниковия си запас на български и английски език.

Повече информация за училище ЧОУ Izzi Science for Kidshttps://izzi.academy/bg/the-school/

 

Повече информация за детски център Izzi Starthttps://izzi.academy/izzi-start/

 

Кандидатстванеhttps://izzi.academy/bg/how-to-apply/

 

ЧОУ Izzi Science for Kids е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“

За Izzi Science for Kids

“Лесна наука за деца” е частно начално училище със засилен фокус към наука и с двуезична програма. То е в процес на регистрация към МОН и акредитация от Cambridge International. Следва STEAM програмата (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) на Cambridge Primary.