Рубрики
Начало » Представи се » Училището по наука Izzi Science for Kids получи лиценз за гимназия (до 12. клас)

Училището по наука Izzi Science for Kids получи лиценз за гимназия (до 12. клас)

 

licenz (1)

 

Частно училище Izzi Science for Kids получи официално своя гимназиален лиценз. Вече е вписано в регистъра на институциите в системата на предучилищното и училищното образование към МОН като средно училище (ПУК 1. – 12. клас). Този успех за екипа на училището идва само няколко месеца след като училището се присъедини към глобалното семейство на училищата, акредитирани от Cambridge Assessment International Education.

 

В момента тече записването за предстоящите приемни изпити в ЧСУ Izzi Science for Kids. Обявени са места за ученици, които от септември ще бъдат от 2. до 6. клас. Предстоящите дати от конкурса за прием в училището по наука са на 10 и 11 юли. Записването за тях все още е отворено, като са останали единични свободни места и за двата дни. Кандидатите ще могат да покажат своите знания и умения по математика, български и английски език в кратки изпитни модули. Освен това екипът на училището е подготвил интересни експерименти по физика, спортни игри навън и други забавления.

 

За родителите на децата, кандидатстващи за свободните места от 2. до 6. клас, има планирана серия от отворени врати. На 8 юли след предварителна регистрация посетителите ще научат подробности за двуезичната програма на Izzi Science for Kids, както и за предимствата, които акредитацията от Cambridge International носи на училището.

 

Всички подробности за конкурса и приема във 2.- 6. клас можете да откриете тук: https://izzi.academy/bg/admission-2-6-grade/

 

Izzi Science for Kids е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Izzi Science for Kids

“Лесна наука за деца” е частно начално училище със засилен фокус към наука и с двуезична програма. То е в процес на регистрация към МОН и акредитация от Cambridge International. Следва STEAM програмата (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) на Cambridge Primary.