Рубрики
Начало » Представи се » Как да станеш страхотен #автор

Как да станеш страхотен #автор

 

Малкият ми син Вики с книгата "Как да станеш #автор" Тази седмица и нашето семейство се сдоби с този ценен наръчник - "Как да станеш страхотен #автор". Малкият ми син веднага грабна книгата, щом разбра, че ще може да прави сюжети за видеоигри. Преди време започна да програмира благодарение на друга книга на Софтпрес - "Scratch. Програмиране за деца", после започна курс по "Разработка на игри", а с тази нова книга - кой знае, може и да стане и автор. :)

Малкият ми син Вики с книгата „Как да станеш #автор“
Тази седмица и нашето семейство се сдоби с този ценен наръчник – „Как да станеш страхотен #автор“. Малкият ми син веднага грабна книгата, щом разбра, че ще може да прави сюжети за видеоигри. Преди време започна да програмира благодарение на друга книга на Софтпрес – „Scratch. Програмиране за деца“, после записа и курс по „Разработка на игри“, а с тази нова книга – кой знае, може да стане и автор. :)

 

 

След успеха на „Как да пишем страхотни истории“ е време за крачка напред. Новият наръчник по творческо писане на Кристофър Едж и експертите от Оксфорд е предназначен за всички тийнейджъри, които мечтаят да са успешни автори. Тук ще откриете съвети, препоръки и вдъхновение за създаване на романи, фенфикшън, телевизионни сценарии, радиопиеси и сюжети за видеоигри.

 

Наръчникът обхваща всички етапи от създаването на една история – от поставянето на страхотно начало и изграждането на убедителни светове до попълването на дупки в сюжета и редакциите по финалната версия.

 

„Kaк да станеш страхотен #автор“:

 

38714564_1829366657175945_2219144099296968704_n

 

 

– съдържа практични съвети, които ще ти помогнат да победиш страха от белия лист;

– помага за разбирането на маханизмите на добрите текстове;

– вдъхновява с цитати от световноизвестни автори;

– разкрива изпитани похвати за публикуване на дебютни творби;

– предлага идеи, тематични речници и граматически съвети от водещите експерти на Оксфорд.

 

Наръчникът е преведен от любимата на тийнейджърите Юлия Спиридонова – отличен с десетки награди писател, преводач и сценарист.

 

Тази книга разкрива тайните на писателския занаят и ще е полезна дори за възрастни, изкушени от писането. Тук ви очакват полезни съвети и трикове, които помагат на професионалните писатели да споделят своите истории както онлайн, така и в реалния свят – от намирането на издател до популяризирането на завършения текст.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат книгите с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.   

 

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.