Рубрики
Начало » Представи се » Как детето ни да проговори перфектен английски, докато се забавлява?

Как детето ни да проговори перфектен английски, докато се забавлява?

 

funday

 

Днес вече никой не се съмнява в необходимостта да се учи английски език от най – ранна детска възраст. Но как да направим това по най-ефективния и комфортен за малчуганите начин?

 

Многобройни научни изследвания сочат, че ключът е във вярно подбраната методика, подхода на учителите към детето и изграждането на интелектуално и емоционално стимулираща среда, в която те да напредват в усвояването на езика без стрес и притеснение.

 

funday5

 

FUNDAY се наложи като работещия формат за чуждоезикова програма, с която децата усвояват английски език, докато се забавляват.

 

Потънали изцяло в чуждоезикова среда, с преподаватели, носители на езика, те подобряват комуникативните си способности и добиват заслужено самочувствие в употребата на английския език.

 

funday3

 

С FUNDAY децата преодоляват бариерите в използването на чуждия език и започват да го прилагат свободно и уверено в своето ежедневие.

 

С FUNDAY всяко дете е в най – сигурните ръце – висококвалифицирани преподаватели, отдадени на децата и програма, която по своя замисъл и реализация прави чудото да учим, забавлявайки се.

 

funday2

 

FUNDAY е мястото, в което децата усвояват много нови знания за света, развиват своята креативност и творческо мислене.

 

С FUNDAY те развиват своите умения в разнообразни ателиета по изкуства: грънчарство, скулптура, декупаж, стъклопис, квилинг, оригами и какво ли още не! В програмата са включени и множество нетрадиционни спортове като фехтовка, ориентиране, крикет, стрелба с лък, бейзбол, катерене, Kangoo Jumps и други, които разтоварват децата.

 

FUNDAY е всичко, за което едно семейство може да мечтае – една щастлива събота , в която родителите са уверени , че са направили най – добрия избор за своето дете, а децата изживяват един незабравим ден, ползотворен и изпълнен много с смях, нови знания и щастливи мигове!

 

funday1

 

FUNDAY се провежда всяка събота от 10:00 до 15:00 часа и е подходящ за деца от 4 до 14 години.

 

Регистрирайте се на www.funday.bg

facebook.com/funday.espa

0899 900 705

 

FUNDAY е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.