Рубрики
Начало » Представи се » Какво правихме в първата седмица на FunDay Summer Adventure

Какво правихме в първата седмица на FunDay Summer Adventure

 

1 (1)

 

Лятото – онези моменти на малки вълшебства. Когато всеки ден е различен, очакван, вълнуващ. Лятото – когато изпитваме жажда за нови преживявания и превръщаме мечтите си в спомени. Лятото – синоним на нови срещи и приятелства, незабравими емоции и безброй приключения.

Не е нужно да бягаме от ежедневието и от шумния град, за да подарим на децата си всички тези моменти. Те идват с FunDay Summer Adventure.

До 15 август всяка седмица може да се превърне в незабравимата детска ваканция и да учим английски език, докато се забавляваме.

 

3 (1)

 

Какво правихме в първата седмица на програмата?

 

Учихме английски език по интерактивен начин, изработвахме различни проекти – правихме маски, изразяващи емоциите ни, направихме родословното си дърво и макет на мечтания град, измислихме в групи сценарий на филм и заснехме идеите си с камери.

След часовете по английски се забавлявахме в Коколандия – ходене по въжета, спускане с алпийски тролей, скачане на батут, футбол и люлки, ходихме на езда – сприятелихме се с различни животни, плувахме в басейн, релаксирахме в джакузи, катерихме се на стена, правихме акробатики и всеки ден се усмихвахме много.

 

2

 

Програмата е предназначена за деца от 5 до 15 години.

Осигурено е трикратно хранене: плодова закуска, топъл обяд, следобедна закуска; натурални сокове и минерална вода през целия ден.

 

Цена: 110 euro на седмица

Отстъпки:

При три последователни седмици – 10%

При две и повече деца от семейство – 10%

Доведи приятел – 10%

При комбинирани обстоятелства – до 20%

Можете да регистрирате Вашето дете ТУК.

Телефон: 0899 900 705

 

FunDay е партньор на Данибон в „Представи се“.

За FunDay

FUNday е иновативна образователна програма на английски с преподаватели, носители на езика. Мотото е: „Да научим английски, докато се забавляваме.“ Включва изучаване на английски по забавен начин, спортове и ателиета по изкуства. А също така FUNDAY IT Academy и FUNDAY Музикална академия.