Рубрики
Начало » Представи се » Хитови нови предложения за малки и големи в каталога за езикови ваканции Лято 2020 на „Интеграл“

Хитови нови предложения за малки и големи в каталога за езикови ваканции Лято 2020 на „Интеграл“

Изданието ще бъде представено за първи път пред родители и учители в столичния хотел „Арена ди Сердика“ на 16-и ноември, събота, от 11:00 до 18:30 часа

 

Danybon_1200x628

 

Обратното броене до Коледните празници започна, а с това и вълнението да намерим най-подходящия подарък за малките и пораснали деца. Ваучер за езикова ваканция все по-често е предпочитана изненада, загатваща бъдещи приключения. Ранното планиране пести не само време и средства, но е гаранция и за отлично забавление, тъй като изборът между дестинации и възможности е голям.

 

MiniBro2020

 

И тази година изданието побира стотици предложения, някои от които се предлагат за първи път в България. Те ще бъдат представени пред учители (между 11 и 14 ч.) и родители (между 14 и 18:30 ч.)

 

22

 

Българските семейства ще се срещнат и с академичния директор на водещото британско училище d’Overbroeck’s в Оксфорд – Андрю Джилеспи. Той ще сподели полезна информация от своя дългогодишен опит както като лектор, така и в проверка и оценяване на десетки образователни институции – за британската образователна система, за подхода на преподавателите, за начините за постигане на отлични резултати от ученици и учители.

 

14

 

Професионални образователни консултанти ще насочат вниманието на родителите в основни моменти при избора, според възрастта и интересите на детето. А деца и ръководители на групи, били на езикова ваканция тази година, ще разкажат своите лични впечатления.

 

Гостите на събитието ще получат своето копие на каталога и ще могат да се възползват от 5% отстъпка от всички ваканции при записване до 31 януари 2020 г.

 

Повече подробности на: www.integral.bg/sp/event

 

Интеграл е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Интеграл

"Интеграл" е на една от първите професионални образователни консултантски компании в България. Стартира своята дейност през 1992 г. През всички тези години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина.