Рубрики
Начало » Представи се » Чети на крилете на любовта – книги за Свети Валентин

Чети на крилете на любовта – книги за Свети Валентин

Безплатна доставка до 14 февруари и 10% отстъпка през сайта на Софтпрес

Още 20% с код Danybon20

 

Valentin_856x315

В „Данибон“ често представяме книги на издателство „Софтпрес“. Вярваме, че книгата е най-добрият подарък за всеки повод, че с нея можеш да кажеш всичко – дори и „Обичам те“. До 14 февруари 2019 г. всяка поръчка, направена в сайта на издателството с книги за цялото семейство, идва с безплатна доставка. Защото любовта към четенето започва още с раждането и продължава цял живот.

Подаръци за него

Valentin_1110x280_01

Тук ще намерите разнообразни четива, подходящи за всеки мъж – вдъхновяващи биографии, истории за пътешествия, зловещи трилъри и хумористични разкази за млади татковци.

Подаръци за нея

Valentin_1110x280_02

В тази категория са подбрани най-вдъхновяващите и романтични четива в каталога на издателството. Жената има много лица и роли и ние я обичаме във всички тях. Затова сме избрали книги, които се грижат за ума, тялото и душата ѝ.

На крилете на романтиката

Valentin_1110x280_03

Обичаме книгите за любов! Особено когато са добре написани, разказват вълнуващи истории от различни краища на света и ни срещат със силни, омагьосващи образи и исторически личности. В тази специална категория ще откриете някои от най-добрите романтични книги, които сме издали – от превърналата се в класика „Парижкият апартамент“ на любимата Мишел Гейбъл до най-новото бижу в колекцията ни „Оттатък рая“ на Сали Кослоу.

За ценителите на хубавите книги

Valentin_1110x280_04

В този раздел сме подбрали книги, издържали проверката на времето и спечелили завинаги читателските сърца – нищо, че някои от тях са съвсем нови. Сигурни сме, че те ще останат в семейната библиотека и ще бъдат обичани дълго след като сме затворили последната страница.

Любов към българските книги

Valentin_1110x280_05

Обичаме българските книги и се стараем да го показваме. Надникнете в тази категория, за да видите чудесна селекция от някои от най-добрите съвременни български романи и разкази. Казват, че Денят на влюбените не е български празник, но пък ние вярваме, че за любовта (както и за литературата) не бива да има граници.

 

Читателите на Danybon могат да поръчат тези и други книги с 20% отстъпка от сайта на Софтпрес www.soft-press.com с използването на промокод Danybon20. Кодът се въвежда при завършване на поръчката.  

„Софтпрес“ е партньор на „Данибон“ в инициативата „Представи се“.

За Издателство "Софтпрес"

Създадено през 1994 година като издателство за компютърна литература, днес „Софтпрес“ е едно от най-големите издателства в България с богато портфолио, което напълно отговаря на мотото „Книги за цялото семейство“. В каталога на "Софтпрес" присъстват над 1400 заглавия, които включват детски образователни и занимателни книги, художествена литература; самоучители, речници и помагала по чуждоезиково обучение, пътеводители, популярна психология, компютърни справочници, специализирани издания от областта на медицината, архитектурата, маркетинга и мениджмънта.