Рубрики
Начало » Представи се » Обучение за изпреварващо когнитивно развитие „Когнитивна азбука“!

Обучение за изпреварващо когнитивно развитие „Когнитивна азбука“!

или
Как детето ни пълноценно да развие потенциала си още от ранна детска възраст с лекота и удоволствие?

 

Днес вече никой не се съмнява, че предпоставките за успеха се залагат още в ранна детска възраст. Но как да намерим най-ефективния начин, по който да поставим солидна основа и да изградим подхранваща среда за бъдещите успехи на детето? И как да направим това по най-ефективния и комфортен за малчуганите начин?

 

проба-занятие-когнитивна-азбука-Recovered

 

„КОГНИТИВНА АЗБУКА“

 

kognitivna azbuka

Курсът „КОГНИТИВНА АЗБУКА“ стимулира ускорено и дори изпреварващо развитие на всички аспекти на познавателните способности на децата от 5 до 9 години.

 

Ключът е във вярно подбраната методика, подхода на учителите към детето и изграждането на интелектуално и емоционално стимулираща среда, в която те да развиват познавателните си способности и да напредват без стрес и притеснение.

 

k-96-m-424_1

 

„КОГНИТИВНА АЗБУКА“ е забавна и стимулираща система! Тя е изцяло съобразена със спецификата на детското развитие във възрастта 5 – 9 години.

 

„КОГНИТИВНА АЗБУКА“ изгражда увереност и самочувствие у децата, включени в заниманията.

 

„КОГНИТИВНА АЗБУКА“ е ефективна, защото стъпва на основата на фундаментални научни постижения в областта на психологията на детското развитие и интегрира в методиката и заниманията си резултатите от тези постижения.

 

С „КОГНИТИВНА АЗБУКА“ развитието и израстването на всяко дете е в най-сигурните ръце – висококвалифицирани преподаватели, експерти в своите области.

 

С „КОГНИТИВНА АЗБУКА“ децата развиват своята креативност и творческо мислене.

 

С „КОГНИТИВНА АЗБУКА“ децата изживяват един незабравим час, ползотворен и изпълнен с много нови знания, умения и щастливи мигове!

 

Курсът „КОГНИТИВНА АЗБУКА“ се провежда всеки понеделник и четвъртък от 16:30 до 17:30 часа и е подходящ за деца от 5 до 9 години.

 

Резултат от курса: ускорено и дори изпреварващо развитие на букета от когнитивни способности у детето.

 

Запишете се: http://cognitiveabc.com/записване Телефон: 0887 940 004

Пишете ни на: info@cognitiveabc.com

Фейсбук: https://www.facebook.com/cognitiveabc

 

ДАНИБОН-ПРЕДСТАВЯНЕ-КАРТИНКА

 

 

Образователен център „Да Винчи“ е участник в инициативата „Представи се в Данибон“.

За Образователен център "Да Винчи"

Мисията на Образователен център "Да Винчи" е да помогне на децата да развият своя потенциал от ранна детска възраст по начин, по който да могат да се справят успешно с предизвикателствата, които ги очакват в живота. Новият проект "Когнитивна Азбука" (http://cognitiveabc.com/), създаден с помощта на професор д-р Румен Генков, е курс за изпреварващо когнитивно развитие на деца от 5 до 9-годишна възраст.